Foto: Vida Press

Izdevums National Enquirer publicējis fotogrāfijas, kurās redzams bezpajumtnieks Džess Brolins (attēlā) – 42 gadus vecais tusnītis, līdz elkoņiem ieracies atkritumu urnās, meklēja sev kaut ko noderīgu.

Protams, Kalifornija ir bezpajumtnieku pilna, taču šis bomzis satraukumu izraisījis, jo viņa rados ir vairāki slaveni šovbiznesa darboņi.

Viņa tēvs ir 74 gadus vecais Holivudas aktieris Džeimss Brolins, kurš filmējies vairāk nekā 100 filmās un divreiz ieguvis "Zelta globusu", bet brālis - ne mazāk slavenais aktieris Džošs Brolins, kurš 2009. gadā izvirzīts "Oskara" balvai, bet tagad uz ekrāniem redzams galvenajā lomā filmā Sin City.

Turklāt bomzīša pamāte ir leģendārā dziedātāja un aktrise Bārbra Streizande, ar kuru Džeimss Brolins apprecējās 1988. gadā (Brolins savukārt adoptēja Streizandes vienīgo dēlu - aktieri un dziedātāju Džeisonu Guldu).

"Mēs viņam esam piedāvājuši palīdzību un atbalstu un vēl joprojām turpinām to darīt. Mēs viņu ļoti mīlam un vēlam viņam visu to labāko," pēc publikācijas izdevumā izteicies Brolinu ģimenes preses pārstāvis.

Viņš paskaidrojis, ka Džess pēc savas mātes nāves ir mantojis trasta fondu miljons dolāru vērtībā, taču viņš turpina gulēt, kur pagadās, bet ēdiena atliekas izlūgties no garāmgājējiem.

Džeimss Brolins ir precējies trīs reizes, un abi dēli dzimuši viņa pirmajā laulībā ar aktrisi Džeinu Kameronu Aidžiju. Pāris apprecējās 12 dienas pēc iepazīšanās, bet šķīrās pēc 18 gadus ilgas laulības.

Džeina gāja bojā auto avārijā 1995. gada 13. februārī nākamajā dienā pēc sava dēla Džoša 27. dzimšanas dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!