Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas plastiskās ķirurģijas klīnikas Crown Clinic eksperti aptaujājuši sievietes, kādām fiziskajām iezīmēm ir jāpiemīt ideālam vīrietim, un pēc viņu atbildēm uzmodelējuši šāda vīrieša seju.

Protams, par pamatu tika ņemti sabiedrībā labi zināmi cilvēki, un sievietēm bija jāizvēlas, viņuprāt, labākās šo vīriešu ķermeņa daļas.

Augšējā fotogrāfijā redzams ideāls vīrietis, ko izvēlējušās sievietes līdz 30 gadu vecumam.

Viņam ir jābūt grupas One Direction vokālista Harija Stailza matiem, aktiera Zaka Efrona zilajām acīm, Raiena Goslinga žoklim un Krēslas sāgas siržu lauzēja Roberta Patinsona mūžīgi neskūtajai bārdiņai.

Savukārt jauna vīrieša ideālais deguns, pēc sieviešu domām, ir Džeimsam Dormanam - pagaidām mazpazīstamajam aktierim, kurš drīz kļūs slavens, kad uz ekrāniem iznāks filma Greja piecdesmit nokrāsas.

Otrajā fotogrāfijā (attēlā apakšā) redzams ideāls vīrietis, kādu viņu iedomājušās sievietes vecuma grupā no 40 līdz 50 gadiem.

Viņam ir biezi sirmi mati kā Džordžam Klūnijam, Bredlija Kūpera pelēkās acis, Breda Pita deguns, Deivida Bekhema zods un britu modeļa Deivida Gandija neskūtā bārda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!