Foto: Publicitātes foto

No 30. novembra līdz 7. decembrim Turcijas galvaspilsētā Stambulā norisinājās vīriešu un sieviešu modeļu konkurss Best Model of the World 2014, kurā abās kategorijās startēja arī pa pārstāvim no Latvijas.

DELFI Izklaidei atklāj aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele, Latviju puišu konkursā pārstāvēja Vice Misters Latvija 2012 Guntars Logins no Balviem, bet sieviešu konkurencē - Mis Rīga 2005 Eva Antonova no Bauskas.

Uzvaras laurus konkursā plūca vietējais puisis no Turcijas, bet dāmu konkurencē par vislabāko tika atzīta tumšādainā skaistule no Angolas.

Otrajā vietā vīriešu konkurencē palika Beļģijas puisis, bet starp sievietēm otro vietu ieguva Turcijas pārstāve.

Latvijas pārstāvji šoreiz diemžēl gan nebija starp līderiem, ko daļēji izskaidro milzīgā konkurence - kopā par pasaules labākā modeļa titulu cīnījās 61 jaunietis no visas pasaules. Konkurss noticis jau 27. reizi.

Kā atklāj Fogele, Latvijas pārstāves Evas konkursu pieredze ir ļoti plaša. Savu gandrīz desmit gadu skaistuma konkursu karjeras laikā viņa startējusi konkursos Dienvidkorejā, Ķīnā un Kiprā.

Savukārt Guntaram šis bija pirmais starptautiskais konkurss. Taču puisis nedomā apstāties - pašlaik viņš gatavojas starptautiskam vīriešu konkursam pavasarī Taizemē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!