Foto: Publicitātes foto

Tiem, kuri 2015. gadu nolēmuši sagaidīt pie televizoru ekrāniem, īpašu programmu sagatavojusi Latvijas Televīzija (LTV) – skatītāji Renāra Zeltiņa (attēlā) un Evas Ikstenas-Strapcānes vadībā varēs baudīt Vecgada vakara šovu Reiz Rīgā... Ballīte Eiropas galvaspilsētā divās daļās ar populār mūziķu piedalīšanos.

Kā vēsta LTV pārstāvji, Vecgada vakara šovā, kura scenārijs ir viens no pēdējiem pāragri mūžībā aizgājušā Ērika Niedras darbiem, TV skatītājiem būs iespēja tikties ar  iemīļotiem mūziķiem un māksliniekiem un izbaudīt gan pazīstamas, gan nedaudz piemirstas dziesmas.

Skatītājus priecēs mūziķi un mākslinieki visdažākajām gaumēm - Raimonds Pauls, Kristīne Prauliņa, Ieva Kerēvica, Samanta Tīna, Normunds Rutulis, Agnese Rakovska, Atis Ieviņš, Ieva Sutugova, Mārtiņš Ruskis, grupas Pērkons, Bet bet, Labvēlīgais tips un citas, Jānis Stībelis, Viktors Lapčenoks, Aminata, Andris Ērglis, Olga Rajecka, Rēzeknes Zaļo pakalnu koris un Normunds Zušs, Jānis Skanis, Ivars Puga, Juris Kaukulis un daudzi citi.

Tāpat vakara gaitā būs iespēja videoarhīvos un sarunās paraudzīties uz to, kas reiz ir dzimis un radies tieši Rīgā, bet pēc pusnakts ballītē viesosies daudz dažādu prezidentu, apliecinot īpašo 2015.gada sākumu - Latvijas prezidentūru Eiropas Padomē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!