Foto: Publicitātes foto

Jaungada naktī Malaizijā noslēdzās gadskārtējais skaistuma konkurss Miss Tourism International, kurā piedalījās īpaši daudz dāmu no visas pasaules. Trīs nedēļu ilgušajās sacensībās laurus plūca skaistules no Venecuēlas, Taizemes, Filipīnām, Nīderlandes un Ķīnas, latvieti diemžēl atstājot bešā.

Lai cīnītos par titulu Miss Tourism International, 60 skaistules no visas pasaules jau decembra sākumā ieradās Malaizijā. Trīs nedēļu garumā notika dažādi pārbaudījumi, kuru rezultātā tika noteiktas uzvarētājas.

"Konkurss ir unikāls ar to, ka tas notiek tikai Jaungada naktī. No Latvijas uz Malaiziju ir devās Zane Dombrovska no Madonas," DELFI Izklaidei atklāj aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele.

Konkurss notika jau 18. reizi. Trīs nedēļu garumā meitenes iepazina Malaizijas kultūru, apceļojot valsti. Vecgada vakarā tika pasniegtas balvas. Titulu Miss Tourism International ieguva Venecuēlas pārstāve, taču, kā jau tas raksturīgi skaistuma konkursiem, šis nebija vienīgais tituls.

Skaistule no Taizemes tika kronēta par Miss Tourism Queen of the Year International. Filipīnu pārstāve ieguva titulu Miss Tourism Metropolitan International. Nīderlandiete tika pie balvas kā Miss Tourism Global International, bet ķīniete - Miss Tourism Cosmopolitan International. Savukārt daiļava no Vjetnamas tika pie specbalvas - titula Miss South East Asia

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!