Foto: Privātais arhīvs

Amerikāņu ballīšu karaliene Parisa Hiltone (attēlā) nekad nav bijusi īpaši kautrīga, tāpēc šonedēļ savos sociālajos tīklos publiskojusi visai pikantu selfiju, kurā viņa redzama bez krūštura.

Ņemot vērā pasaules iemītnieku slimīgo apsēstību ar šo personu (Hiltones Instagram profilam "seko" 3,7 miljoni cilvēku, feisbukam - 6,4 miljoni, bet tviterim - 13,1 miljons) fotogrāfija sasniegusi ļoti plašu interesentu loku.

Fotogrāfija, ko 33 gadus vecā Hiltone uzņēmusi spogulī un parakstījusi lakoniski "Glam time", sajūsminājusi daudzus viņas sekotājus, kuri priecājas par Parisas ķermeni un viņas kucīti Princesi juniori.

Tikmēr pasaules medijus nodarbina cits jautājums: ar ko šobrīd guļ bagātā Hilton viesnīcu mantiniece, kura no sava pēdējā oficiālā drauga - 23 gadus vecā spāņu modeļa Rivera Viperi - šķīrās pagājušā gada jūlijā.

Šobrīd tiek baumots par diviem iespējamiem kandidātiem - angļu aktieri Henriju Kavilu un nupat pilngadību sasniegušo modeli Džordanu Baretu. Bet iespējams, ka viņa guļ ar abiem un vēl kādu citu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!