Foto: DELFI

Šī vasara Dzintaru koncertzālē un Jūrmalā solās būt neierasti klusa – viens pēc otra savus pasākumus rīkot Latvijā atteicās humoristi KVN un Jurmaļina, arī konkursa Jaunais vilnis liktenis ir skaidrs, un nu šim pulciņam pievienojies arī Comedy Club.

"2015. gadā Comedy Club festivāls nenotiks Jūrmalā. Divus gadus pēc kārtas pasākums bija daļa no lielas koncertu un festivālu kustības. Tieši tāpēc arī bija interesanti mūsu festivālu rīkot šajā pilsētā.

Tagad daudzi festivāli ir mainījuši savu ģeogrāfiju, un Jūrmala ir pazaudējusi savu sinerģētisko stāvokli kā galvenais punkts vasaras festivālu kartē," Comedy Club Production preses dienests paziņojis aģentūrai RIA Novosti.

Comedy Club festivāls Jūrmalā norisinājās divus gadus pēc kārtas. Pateicoties humora šova 15. jubilejas svinībām, Jūrmalā paviesojās un vētrainu diskotēku iegrieza amerikāņu ballīšu karaliene Parisa Hiltone, bet pērn Comedy Club pasākumu ietvaros Jūrmalā ieradās basketbolists Deniss Rodmens, kurš, protams, uzmanību piesaistīja sev ierasti skandalozā stilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!