Leģendārā pusaudžu seriāla Glābējzvans (Saved by the Bell) varoņi pēc 20 gadu pārtraukuma atkal sanākuši kopā, un tas noticis Džimija Falona vadītajā Tonight Show ēterā televīzijas kanālā NBC.

Nostalģiskajā skečā piedalījās četri no sešiem galvenajiem seriāla varoņiem - Zeks Moriss (Marks-Pols Goselārs), Kellija Kapovska (Tifānija Ambera-Tīsena), A.C. Sleiters (Mario Lopess) un Džesija Spano (Elizabete Bērklija).

Tāpat kompānijai pievienojās arī skolas direktors misters Beldings (Deniss Haskinss) un pats Džimijs Falons, kurš tēloja Džimiju Falonu jaunībā.

Skečā atkal varēja dzirdēt Džesijas izsaucienu "I'm so excited!", vērot Sleitera baleta soļus un dzirdēt Zeka saukli Friends Forever.

Tāpat visi dalībnieki jokoja par iespējamo karjeru pēc skolas beigšanas - Džimijs Falons gribot vadīt savu sarunu šovu un satikties ar Nikolu Kidmenu, uz ko Zeks reaģēja ar ironiju, ka tikpat labi Džesija varētu kļūt par striptīza dejotāju.

Protams, tā bija atsauce uz 1995. gada Pola Verhovena filmu Showgirls - iespējams, augstāko karjeras sasniegumu no visiem seriāla dalībniekiem, kuriem karjera pēc tam nav bijusi visai veiksmīga (Mario Lopesam gan tagad pašam ir savs populārs sarunu šovs).

Jaunajā skečā nepiedalījās Liza Tērtla (Larka Vūrhīsa) un Skrīčs (Dastins Daimonds), kuram gājis visgrūtāk - pēc seriāla beigām viņš tik ļoti alka pēc slavas, ka izplatīja savu mājas seksa video, bet pēdējos gados vairāk dzīvo pa cietumiem un rehabilitācijas centriem.

Situāciju komēdija Saved by the Bell NBC kanālā bija skatāma no 1989. līdz 1993. gadam, bet pēc tam vēl iznāca neveiksmīgs turpinājums par augstskolas gadiem, divas televīzijas filmas, kā arī septiņas sezonas garš atvasinājums ar jaunu klasi un jauniem aktieriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!