Foto: Vida Press
Daudzas sabiedrībā zināmas sievietes labprāt mūžīgās jaunības saglabāšanai izvēlas procedūras no plašā skaistumkopšanas ekspertu un plastikas ķirurgu arsenāla, bet dažkārt viņām gadās nošaut greizi un kļūt par apsmiekla objektu.

Šonedēļ ārvalstu tabloīdu uzmanības lokā nonākusi aktrise Uma Turmena (attēlā), kura Ņujorkā, apmeklējot miniserāla The Slap, fotogrāfus un viesus pārsteigusi ar jaunu seju - sieviete izskatījusies gandrīz neatpazīstama.

Turmenas seja bijusi viegli piepampusi, un vaibsti šķituši sastinguši - lai gan viņa smaidījusi un pat smējusies, aculiecinieki atzinuši, ka tas noticis ar lielām pūlēm un izskatījies samāksloti.

Britu tabloīdu aptaujātie eksperti pieļāvuši, ka pirms svinīgā pasākuma 44 gadus vecā kinozvaigzne izvēlējusies atbrīvoties no maisiņiem zem acīm, kā arī, iespējams, veikusi ķīmiskā pīlinga procedūru un dažādas injekcijas jauneklīgākam izskatam.

Tāpat tiek pieļauts, ka viņai veiktas citas procedūras, bet visi vienprātīgi atzinuši, ka sejas uzlabošana novedusi pie tā, ka nepilnas nedēļas laikā, kopš Turmenu paparaci bija nofotografējuši pastaigas laikā, viņa ir piedzīvojusi dramatiskas izmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!