Foto: Publicitātes foto
Patriotiskie dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein (abi kopā attēlā), pazīstami arī kā Latvijas Kens un Bārbija, Valentīndienas gaidās iepriecina fanus ar jaunu foto sesiju īpaši romantiskās noskaņās.

Pašmāju Bārbija un Kens, kā jau tas viņiem ierasts, atkal īpaši piedomājuši pie bilžu idejas. Fotosesijas tēma ir mākslinieku savstarpējās attiecības dažādās dzīves situācijās, un tā radīta par godu mīlētāju dienai.

DELFI Izklaidei atklāj mūziķu pārstāvji, Silvēra un Štein savstarpējo attiecību mīkla jau labu laiku nomāc prātus lielai daļai tautas. "Iemeslu parunāt par dueta attiecībām ir daudz.

Neviens no dueta dalībniekiem nekad neparādās sabiedrībā ar otru pusīti, kas, iespējams, liecina par to, ka duetu saista ne tikai darba attiecības," neprātīgi satraucošu intrigu atklāj mākslinieku pārstāve.

Šobrīd Latvijas Bārbija un Kens jau strādā pie jaunā singla ieraksta, kuru drīzumā piedāvās klausītājiem. Taču līdz tam laikam katrs var sasildīt savu sirsniņu, priecājoties par abu romantisko foto sesiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!