Foto: F64

Svētdienas, 15. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas tiešraidē tapa zināms, kuriem no astoņiem muzikālā konkursa Supernova 2015 pusfinālistiem izdevās iekarot skatītāju un žūrijas simpātijas un iekļūt šova finālā.

Tāpat kā pirmajās divās tiešraidēs, arī šoreiz izpildītājus un autorus vērtēja gan žūrija, gan skatītāji, bet uzvarētāju finālā, kas notiks svētdien, 22. februārī, noteiks vairs tikai skatītāju balsojums.

Žūrijas pastāvīgajiem locekļiem Guntaram Rača, Kasparam Rogam un Ievai Kerēvicai šovakar pievienojās dziedātājs Intars Busulis, kurš aizvietoja Donu, un, kā sociālajos tīklos atzina ne viens skatītājs, Busuļa komentāri lieliski atsvaidzinājuši žūrijas ierasto vērtējumu arsenālu. 

Pusfinālā spēkiem mērojās astoņi izpildītāji, no kuriem skatītāji cīņu ļāva turpināt dziedātājai MNTHA ar dziesmu Nefelibata un Aminatai ar dziesmu Injected. Žūrijas viedoklis šoreiz ar skatītājiem sakritis par visām četrām pirmajām vietām, un finālā iekļuva arī Markus Riva ar dziesmu Take Me Down un grupa ElektroFolk ar dziesmu Sundance.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!