Foto: Vida Press
Modes uzdevums ir ne tikai padarīt cilvēku skaistāku, bet arī atvieglot viņa ikdienu, un šo mērķi dzīvē realizējis lietuviešu modes mākslinieks Roberts Kalinkins – viņš radījis īpašas bikses, kas paredzētas tiem, kam patīk pašapmierināties.

Džinsi ar nosaukumu PlayPants ir radīti, lai atvieglotu cilvēkiem piekļuvi dzimumorgāniem - tiem izveidotas kabatas ar rāvējslēdzējiem, kas ļauj ērti pašapmierināties, vienkārši iebāžot roku kabatā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, lietuviešu dizaineris ar šo ideju padalījies kopfinansēšanas vietnē Kickstarter, kur viņa ideja jau guvusi vairāk kā 3000 sterliņa mārciņu lielu atbalstu no cilvēkiem, kuriem viņa ideja šķiet ne tikai ģeniāla, bet arī materiāli finansējama.

Nerātno džinsu cena varētu būt ap 100 mārciņām, un, kā pastāstījis dizaineris, to izstrāde prasījusi gandrīz gadu. Ideja pie viņa gan atnākusi nejauši - kādu dienu viņš savu bikšu kabatā sataustījis caurumu un sapratis, ka to var izmantot dažādi.

"Mēs bikšu priekšējās kabatās esam iestrādājuši divus paslēptus rāvējslēdzējus, ko ļoti ērti var attaisīt ar vienu roku. Un nevajag satraukties - šie rāvējslēdzēji ir īpaši droši," potenciālos pircējus iedrošinājis dizaineris. 

PlayPants ražotāji arī uzskaitījuši iemeslus, kāpēc cilvēkiem šīs bikses varētu būt nepieciešamas - tā var būt gan nerātna dāvana mīļotajam, gan lielisks veids, kā pašam savu dzīvi padarīt krietni vien interesantāku un ļaujot nodarboties ar patīkamām lietām, piemēram, garlaicīgu sapulču laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!