Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 28. aprīļa, vakarā noslēdzās TV3 šovs Precos ar svešinieku!. Beidzot daudzajiem sociālā eksperimenta faniem bija iespēja uzzināt, kuri no pāriem patiešām paliks kopā, bet kuri šķirsies.

Pēdējā šova sērijā visiem sešiem dalībniekiem bija jāpaziņo savs lēmums par to, vai kopdzīvi ar ekspertu izvēlēto partneri grib turpināt.

Gala lēmuma pieņemšanā dalībnieki lūdza padomus draugiem un radiem. Raimonda mamma aicināja dēlu pieņemt lēmumu, vadoties tikai no savām sajūtām, kamēr Zaigas draudzene mudināja meiteni izvēlēties kādu nobriedušāku vīrieti, nevis Raimondu, kurš tikai "sēž telefonā".

Uģis un viņa draugi pauda prieku par eksperimenta laikā iegūto pieredzi un pozitīvi izteicās arī par Zandu. Tikmēr Zanda smaidot paziņoja, ka tuvinieku viedoklī neklausās - viņas dzīve ir viņas lieta.

Zane un Ulvis (abi attēlā) lietai piegāja īpaši nopietni. Abi ieklausījās draugu padomos, analizēja savu kopdzīvi un līdz pēdējam brīdim atstāja intrigu par to, kāds būs abu lēmums.

Pirms gala atbildes sniegšanas pāri gremdējās pozitīvās atmiņās - viņi saņēma savas kāzu bildes un pirmās dienas vēstules viens otram. Pirms pāru lēmuma paziņošanas eksperti uzsvēra - ja vismaz viena jaunā ģimene paliks kopā, eksperiments būs izdevies.

Kā jau tas bija gaidāms, Uģis ar Zandu paziņoja, ka šovā noslēgto laulību šķirs, jo jūt viens pret otru vien draudzību. Zanda uzsvēra, ka projekta laikā nav bijusi negodīga pret vīru un ekspertiem, uzturot attiecības ar kādu citu. Ekspertus gan tas nepārliecināja, un viņi deva padomu Zandai kādu laiku padzīvot vienai tā vietā, lai paralēli veidotu vairākus romānus.

Lielāko intrigu radīja pārējo lauleņu lēmumi. Zane pārsteidza Ulvi, paziņojot, ka negrib šķirties un labprāt dos Ulvim iespēju mēģināt veidot attiecības ārpus ekrāna. Diemžēl Ulvis meitenei teica "nē". Lai kompensētu Zanei savu atteikumu, fitnesa skaistulis iepriecināja viņu ar masāžu.

Priecīgu pārsteigumu sagādāja Zaiga un Raimonds, paziņojot, ka pret laulību izturas nopietni, tāpēc gatavi turpināt attiecības reālajā dzīvē. Eksperti pauda prieku par izdošanos un sprieda, ka Zaigai un Raimondam bez kameru uzmanības ģimenes veidošana vedīsies daudz vieglāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!