Foto: DELFI/LETA

Kopš Dailes teātra aktrises, gleznotājas Elīnas Dzelmes šķiršanās no režisora Dž.Dž.Džilindžera pašmāju tabloīdi viņu centušies "savest kopā" ar dažādiem vīriešiem, bet nu tapis zināms - aktrise uzsākusi attiecības ar miljonāru, Olainfarm prezidentu Valēriju Maliginu.

Pirmo reizi runas par Dzelmes un Maligina iespējamo sakaru uzplaiksnīja, kad viens no Latvijas bagātākajiem vīriešiem bija ieradies sumināt aktrisi viņas ceturtās personālizstādes atklāšanā

Nesen gan Dzelme tik sirsnīgi sveicinājās un izklaidējās kopā ar leģendāro sportistu Aigaru Fadejevu mākslinieka Aivara Vīlipsōna izstādes atklāšanā, ka jau sāka mēļot, ka arī ar viņu mākslinieci un aktrisi varētu saistīt kas vairāk par draudzību.

Tagad beidzot apstiprināts - Dzelmes mīļotais vīrietis ir Maligins. Izdevumi Kas Jauns un Privātā Dzīve šonedēļ vēsta, ka abi kopā atzīmējuši uzņēmēja 50. dzimšanas dienu. Aktrise blakus Maliginam gan sagaidījusi ballītes viesus koncertzālē Studio 69, gan sēdējusi blakus pie viesību galda, gan roku rokā ar jubilāru devusies novērtēt torti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!