Foto: Vida Press
Viena no atpazīstamākajām un tautā iemīļotākajām resnītēm ASV ir 35 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne Džūna Šenone (attēlā). Viņas slava beidzot sasniegusi arī Eiropu, un tas noticis, pateicoties striptīza kluba apmeklējumam.

Džūna, kuru amerikāņi mīļi dēvē par Mammu Džūnu, slavu iemantoja pirms vairākiem gadiem, kad viņas mazā meitiņa Alana Tompsone jeb Hanija Bū Bū piedalījās bērnu skaistumkonkursu tēmai veltītā šovā Toddlers&Tiaras.

Pateicoties savas mazulītes spilgtajai personībai, Mamma Džūna un pārējie ģimenes locekļi tika pie iespējas filmēties paši savā realitātes šovā, un šobrīd slava jau uzņēmusi tādus apgriezienus, ka Džūnai maksā par dažādu pasākumu apmeklēšanu.

Tā, piemēram, aizvadītās nedēļas nogalē, pateicoties divu stundu garai vizītei izdaudzinātajā Floridas striptīza klubā Crazy Horse Gentleman's Club, Mammas Džūnas maciņa saturs palielinājās par pieciem ar pusi tūkstošiem ASV dolāru.

Mamma Džūna arī godam attaisnoja katru kluba īpašnieku iztērēto centu - apaļīgā dāma ne tikai izbaudīja pikantu klēpja deju, bet arī pati kāpa uz skatuves un iepriecināja kluba apmeklētājus ar nebēdnīgu danci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!