Aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā triumfēja Zviedrijas pārstāvis Manss Zelmerlēvs (attēlā) ar dziesmu Heroes. Kā jau tas bija gaidāms, dzimtenē viņu sagaidīja prāvs atbalstītāju pulciņš, kas viņu sveica ar ovācijām un aplausiem.

Smukais zviedrs, kurš ar savu glīto sejiņu jau paguvis savaldzināt ne vienu vien Eiropas dāmu, Stokholmā atgriezās svētdienas pēcpusdienā, un lidostā viņu sagaidīja skaļš fanu pūlis - kā jau tas piedienas Eirovīzijas uzvarētājam.

Jaunais dziedātājs lidostā iesoļoja, ap pleciem aplicis Zviedrijas karogu un augstu gaisā pacēlis Eirovīzijas uzvarētāja trofeju, un ap viņu gluži kā bites ap medu spietoja žurnālisti.

Par spīti nogurumam, izskatīgais zviedru dziedātājs taisnā ceļā no Stokholmas devās uz savu dzimto pilsētu Lundu, kur arī viņu jau gaidīja fanu pūlis, un Manss visus atbalstītājus iepriecināja ar nelielu koncertiņu.

Jau vēstīts, ka svētdien Rīgā atgriezās arī Latvijas pārstāve Eirovīzijā - dziedātāja Aminata Savadogo. Tiesa, viņa nevarēja palepoties ar tik vērienīgu sagaidīšanu kā zviedrs, un mūziķi lidostā sagaidīja vien viņas paši uzticamākie atbalstītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!