Pēc izskatīgā zviedra Mansa Zelmerlēva (attēlā) uzvaras Eirovīzijā sievietes un vīrieši visā pasaulē steidz noskaidrot smukulīša orientāciju. Atklātībā nonākuši neķītri video, kuros smukais Manss redzams, plikiņš iepriecinot gejus.

Kā atklāj video, visas pasaules sieviešu un nu jau arī vīriešu iekārotais Manss bijis viens no hedlaineriem Zviedrijas geju festivālā Gaygala. Smukais zviedrs pasākumā priecējis homoseksuāļus ar īpaši drosmīgu priekšnesumu.

Manss izmeties pilnīgi plikiņš un laidies pāris skatuvei, uzsēdies uz milzīgas demontāžas bumbas Mailijas Sairusas stilā. Smukulītis iepriecinājis homoseksuāļu festivāla apmeklētājus arī ar citiem jautriem priekšnesumiem. Uzstāšanās laikā zviedram fonā pastaigājušies puišu pārīši ar bērnu ratiņiem, paužot atbalstu geju ģimenēm. 

Jautājums par Mansa orientāciju šobrīd kļuvis par vienu no galvenajiem diskusiju tematiem šī gada Eirovīzijas sakarā. Interesanti, ka pirms Mansa dalības konkursā pasauli pāršalca baumas par to, ka smukulītis esot homofobs un geju nīdējs, jo kādā no zviedru TV šoviem visai asi izteicies par vīriešu mīlestību.

"Tas nav dabiski, ja vīrietis vēlas gulēt ar citu vīrieti," šovā Pluras kök izteicās Manss. Daļa sabiedrības uzskata, ka uznāciens geju šovā bijis tikai reklāmas triks Eirovīzijas gaidās, lai atmaidzinātu sirdi pasaules gejiem, kuri tiek uzskatīti par vieniem no galvenajiem balsotājiem Eirovīzijā.

Par Mansa privāto dzīvi zināms vien tas, ka pirms vairākiem gadiem puisim bijušas nopietnas attiecības ar kādu skaistu sieviešu dzimtes zviedru modeli un dziedātāju. Pēc attiecību izjukšanas viņš redzēts kopā ar citām dāmām, bet neko nopietnu nav uzsācis, un šobrīd skaistuļa sirds esot brīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!