Foto: Vida Press

Pamatīgu vilšanos saviem faniem visā pasaulē šonedēļ sagādājusi amerikāņu dziedātāja Bejonsa Noulza (attēlā). Viņa nākusi klajā ar paziņojumu, ka pievērsusies vegānismam un vairs neēd gaļu.

Pirms vairākām dienām popa dīva saviem faniem pavēstīja, ka drīzumā viņa atklās sensacionālus jaunumus, un šonedēļ amerikāņu šovā Good Morning America beidzot krita noslēpumainības plīvurs.

Satrauktie fani ilgi lauzīja galvas par to, kādu noslēpumu Bejonsa pastāstīs. Mūziķes atbalstītāji trīcošām sirsniņām sociālajos tīklos izteica spriedumus, ka, iespējams, dziedātāja atklās, ka viņa ir sava otrā bērniņa gaidībās vai kādu citu tikpat priecīgu vēsti.

Tiesa, gaidītā pārsteiguma vietā fani saņēma pamatīgu vilšanos - Bejonsa šovā atklāja, ka jau kopš februāra ir vegāne. Lieki teikt, ka popdziedātājai ar šiem jaunumiem neizdevās attaisnot savu fanu cerības, un drīz vien sociālie tīkli burtiski "uzsprāga".

Nokaitinātie fani interneta vidē metās publiski noķengāt mūziķi un izsmiet viņas sensacionālo ziņu. Dziedātājas atbalstītāju žēlabas burtiski pāršalca sociālos tīklus, un ļaudis visā pasaulē joprojām nespēj samierināties, ka Bejonsa tik nekrietni piemānījusi savu uzticamo fanu armiju.








Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!