Foto: Privātais arhīvs

Precēšanās sezona Latvijā rit pilnā sparā. Kamēr atrakciju plāns, ēdienkarte, mūziķu izvēle un citas organizatoriskas lietas parasti tiek izplānotas līdz pēdējai niansei, īpašās nakts gultas prieki nereti paliek otrajā plānā. Lai kāzu nakts paliktu pārim erotiskā atmiņā uz visu mūžu, DELFI Izklaides lasītājiem talkā nāk Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā vieni no viņa daudzajiem faniem).

Izvēlēties pareizo gultu. "Svarīgi pirms kāzu nakts redzēt gultu un novērtēt, vai tā ir atbilstoša. Aktuāla tendence ir balts baldahīns - tam noteikti jābūt.

Vēlams, lai gulta būtu augsta - lai vīrs var mīlēt savu sievu, stāvot uz grīdas. Gultai jābūt arī pietiekami platai," svarīgas nianses, izvēloties naktsmītni precību ballei, atklāj seksa pārzinātājs.

Izrotāt guļamistabu īpaši romantiski. "Kāzu nakts ir tā reize, kad romantikai jāplūst pāri malām. Šajā ziņā nevajag eksperimentēt, bet izvēlēties tradicionālas vērtības - gultu izkaisīt ar rožlapiņām, sagatavot sveces.

Jau laikus jāsagatavo romantiska fona mūzika. Ideāls kāzu naktij būs saksofons - iesaku kaut ko no Kendijas Dalferes repertuāra. Savukārt, ja pārim patīk latviešu mūzika, derēs Melo-M. Tāpat laba izvēle būs klasiskā mūzika," variantus iesaka Toretto.

Noteikt sev alkohola limitu, iesaistot sievasmāti. "Skaidrs, ka vīrietis kāzu naktī nedrīkst piedzerties, lai gultā viss izdotos. Tāpat viņam jāvaktē sava sieva, lai arī tā nepiedzertos. Savlaicīgi jānosaka robeža, jāvienojas, cik drīkst izdzert. Optimāls variants - trīs līdz četras glāzes laba šampanieša.

Ballītes laikā pāris bieži tiek mudināts ieraut šņabi, bet no tā gan ir jāizvairās. Te lieliski noderēs ķoša. Jau iepriekš var sarunāt ar ķošu, ka viņa dzers arī par jauno pāri. Lai dzer aumaļām - būs labi gan pārim, gan pašai ķošai," alkohola problēmas risinājumu piedāvā gudrinieks.

Paņemt līdzi lieku apakšveļu. "Runājot par apakšveļu, sievietēm aktuāls jau zināmais standarts - garās, baltās zeķes ar gumijām pie biksītēm un tādām mazām bantītēm.

Vīram svarīgi, lai būtu laba un galvenais tīra apakšveļa. Nav noslēpums, ka vīrieši pie altāra bieži vien mēdz sabīties, un tas var ietekmēt arī apakšveļu. Tāpēc vīram obligāti līdzi jāpaņem tīras apakšbikses," uzsver Toretto.

"Uzpirkt" laulāto ar dāvaniņu. "Kāzu nakti var padarīt īpaši krāšņu, atstājot otram uz gultas dāvaniņu, ko viņš atvērs pirms mīlas priekiem. Te ir divi varianti.

Viens variants ir nerātns pārsteigums - kāds lubrikants, interesanta veļa, masāžas eļļa, smaržas ar feromoniem, ko izmantot īpašajā naktī. Svarīgi nepāršaut pār strīpu - ja jaunais vīrs savai kautrīgajai sievai uzdāvinās vibratoru, tas var beigties slikti.

Otrs variants - kāds vienkārši mīļš pārsteigums otrai pusītei. Piemēram, vīrs var uzdāvināt sievai kopīgu atpūtu SPA. Saņēmusi šādu dāvanu, sieva atvērsies, un sekss neapšaubāmi būs kaislīgāks,"  viltību atklāj Toretto.

Izmanot atrašanos svešā vidē. Tā kā kāzas parasti tiek svinētas dažādos viesu namos, kuros pāris pēc tam diez vai kādreiz atgriezīsies, Toretto iesaka pa pilnu programmu izmantot atrašanos svešā vidē.

"Nokniebieties uz balkona, neuztraucoties, ko pēc tam domās kaimiņi, jo viņi jūs nepazīst. Mīlējieties džakuzi tā, ka tas salūzt. Atstājiet 50 eiro kā soda naudu un brauciet prom," ļauties kaislei bez aizspriedumiem mudina eksperts.

Ieplānot seksu jau laikus. Nereti gadās tā, ka jaunais pāris pēc daudzajām kāzu atrakcijām ir tik saguris, ka pret rītu iekrīt gultā un aizmieg, nemaz neizbaudījuši seksiņu. Citi izvēlas dejot līdz rītam, erotiku atliekot uz vēlāku laiku. Toretto uzsver - tā nedrīkst.

Ja pāris noskaņojies uz dejām līdz rīta gaismai, ideāls variants būs ātrā seksiņa ieplānošana, piemēram, pārbrauciena laikā no baznīcas uz ballītes norises vietu. Eksperts uzsver - tas jāieplāno laicīgi, jo jaunais pāris kāzās tiek īpaši vaktēts, tāpēc pazust nemanītiem varētu būt grūti.

"Varat jau iepriekš vienoties ar šoferi, lai ceļā uz viesu namu nemanot kaut kur nogriežas, bet pats pa to laiku aiziet uz benzīntanku. Galvenais savā galvā to visu laikus izdomāt," interesantu variantu netradicionālam kāzu seksiņam iesaka eksperts.

Iemūžināt kāzu nakti īpašā video. "Kāzu dienas notikumi parasti tiek filmēti un fotografēti - kāpēc lai neiemūžinātu arī mīlas nakti? Iesaku visiem pāriem - atļaujieties vairāk un nofilmējiet savu kāzu nakti! Zelta kāzās būs, ko paskatīties," īpašu padomu dod eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!