Foto: Privātais arhīvs
Uzņēmīgais Raivis Raspopovs (attēlā), kurš savu karjeru sāka kā ballīšu zvērs, pēdējo mēnešu laikā izaudzis par īstu biznesa haizivi. Viņa prestižajiem amatiem hostelī un telekomunikācijās piepulcējusies vēl viena nodarbe – Raspopovs iesaistījies auto biznesā.

"Nodarboties ar auto biznesu uzsāku nejauši. Nokļuvu auto biznesa vidē un sāku izprast šo sistēmu - kā kas notiek šajā biznesā. Sapratu, ka pats varu tajā iesaistīties un pelnīt," sarunā ar DELFI Izklaidi klāsta Raspopvs.

Visiem sen zināms, ka Raspopovs ar nekādiem parastajiem darbiņiem neapmierinās, un arī šoreiz viņš uzreiz ticis siltā vietiņā. "Jau pēc pāris dienām mainījās mūsu sadarbības plāna profils, sāku strādāt kā menedžeris.

Uzņēmums, kurā strādāju, ir vienīgā auto izsole Latvijā," var palepoties jaunais biznesmenis, uzsverot, ka atšķirībā no citiem uzņēmumiem, kas piedāvā iegādāties auto, šeit nenotiek nekāda krāpšanās ar "spidometru attīšanu" un defektu slēpšanu.

"Jā kādam rodas vēlme par šo biznesa iespēju uzzināt vairāk, var droši vērsties pie manis," aicina Raspopovs. Jaunais darbs ne tikai ienes prāvu summiņu Raspopova kabatā, bet sniedz arī iespēju izbaudīt luksusa dzīvesveidu, jo pašam puisim ir iespēja izmēģināt uzņēmuma braucamos, starp kuriem atrodamas daudzas īstas pērles.

"Nesen pie mums iebrauca jaudīgais Range Rover 5.0i V8 Supercharged. Šim auto ir 510 zirga spēki, un 100km/h tas var sasniegt piecās sekundēs. Ar jaudīgāku mašīnu nez vai mūžā vēl braukšu," priecājas biznesmenis, piebilstot, ka vienkāršā sabiedrības daļa pie viņa var iegādāties arī "parastās" mašīnas kā Audi A4 un Volkswagen Golf.

Auto izsole šobrīd ir jau trešais uzņēmums, kurā Raspopovs ieņem augstu amatu. Puisis atzīst, ka, lai gan visu savienot nav viegli, viņš to spēj.

"Visos darbos savu grafiku sastādu pats. Pēdējā laikā mazāk brīvu brīžu, jo mana prioritāte ir bizness un tā attīstība, tāpēc arī saplānoto brīvo laiku bieži vien ir jāvelta biznesam," stāsta Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!