Foto: DELFI

Jau ceturtdien, 6. augustā, Lucavsalā tiks atklāts šīs vasaras grandiozākais festivāls galvaspilsētā - Kubana, un šobrīd rit pēdējie sagatavošanās darbi viesu uzņemšanai.

Kubana festivāls Lucavsalā norisināsies no 6. līdz 9. augustam, un teritorijā būs gan vairākas skatuves, gan ēdināšanas zona, bezmaksas autostāvvieta, pieeja pludmalei, telšu pilsētiņa un citas lietas pasākuma apmeklētāju ērtībai.

Festivāls norisināsies Lucavsalas dienvidu daļā - Salu tilta kreisajā pusē, braucot no centra, nevis atpūtas zonā, un kopš jūnija izskaņas tur veikta teritorijas labiekārtošana.

Nedēļas izskaņā festivāla ietvaros uz skatuves kāps daudzi izpildītāji, starp kuriem kā zināmākie minami Sanktpēterburgas huligāni Leningrad, somu grupa HIM, amerikāņu grupa Panic! At The Disco, islandiešu grupa Gus Gus un daudzi.

Jau vēstīts, ka Kubana festivāls, kas kopš 2009. gada ik vasaru notika Kaļiņingradā, šovasar tika pārcelts uz Rīgu, un, kā jūnija beigās medijiem stāstīja gan Rīgas mērs Nils Ušakovs, gan pasākuma producents Iļja Ostrovskis, tas noticis "force majeure" apstākļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!