Foto: Vida Press
Kāds sens ticējums vēsta – kas par daudz, tas par skādi. Neizmērojami slavenais un bagātais itāliešu modes mākslinieks Valentino (attēlā pa labi) šo parunu, visticamāk, nekad nav dzirdējis, jo viņš savu miesu pārsauļojis tā, ka jau kļuvis par izsmieklu.

Jaunākie foto, kuros iemūžināts modes mākslinieks, tapuši daudzu ballīšu zvēru iemīļotajā salā Ivisā, kur šonedēļ naktsklubā Pacha pirmās klases slavenības pulcējās ziedu rakstiem veltītā burziņā.

Uz sanākušo viesu fona burtiskā nozīmē "izlecis" 83 gadus vecais modes mākslinieks, kurš  apbūris ar krāšņu iedegumu. Vēl jo vairāk viņa pārsauļoto miesu izcēlis baltais apģērbs un fakts, ka viņam pie sāniem gozējusies aktrise Anna Hataveja, kura ir bālas ādas īpašniece.

Attēli sajūsminājuši daudzus pārmērīga iedeguma cienītājus visā pasaulē, taču neiztrūkst arī tādu, kas, ieraudzījuši komiskos foto, no smiekliem apraudājušies un salīdzinājuši Valentino ar ogļraci, kurš tikko izlīdis no raktuvēm.

Dizaineris visu mūžu bijis kaislīgs iedeguma piekritējs, un Valentino vienmēr varējis lepoties ar nosauļotu ādu. Tiesa, pēdējā laikā viņš, iespējams, nedaudz pārcenties ar gozēšanos saulītē, solārijā vai kāda cita līdzekļa pielietošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!