Pēdējā gada laikā fenomenālus panākumus guvušais latviešu mūziķis Markus Riva (attēlā) šoruden gatavojas izdot albumu angļu valodā. Kā albuma priekšvēstnesi viņš piedāvā hitu Take Me Away, kura video klipā pats atskatās uz savu straujo kāpienu slavas virsotnē.

Singla mūzikas un vārdu autors ir pats mūziķis, un tā nosaukums ir Take Me Away. Lai klausītājus nemulsina fakts, ka tas jau šķiet kaut kur dzirdēts - šoziem konkursā Supernova 2015 Riva startēja, izpildot dziesmu ar līdzīgu nosaukumu - Take Me Down, bet šis ir pavisam cits hits.

DELFI Izklaidei atklāj Riva, singla skanējums ir silts un noskaņas - vasarīgas, kas liekot aizdomāties par tālajām Havaju salām. Dziesmu papildina īpašs videoklips.

Klips ir atskats uz Rivas pēdējā gada straujajiem panākumiem, un tajā izmantoti dokumentāli kadri, kuros notverti paši spilgtākie mirkļi un prieka brīži arī no Markus filmētajām video dienasgrāmatām. Tas viss kopā aizvedīs ikvienu Rivas fanu uz "eksotisku paradīzi pašā vasaras vidū".

"Aizvadītais gads man ir bijis patiešām panākumiem bagāts, un esmu neizsakāmi pateicīgs par ikvienu man doto iespēju pakāpties aizvien augstāk.

Tikpat pateicīgs esmu arī par atbalstu no līdzcilvēkiem un arī faniem, bez kuriem ceļš uz panākumiem nebūtu iespējams. Vēlos teikt, ka sapņi piepildās, un ar katru soli šis gads man ir pavēris aizvien plašākas karjeras iespējas - tātad virzos pareizajā virzienā," optimistiski stāsta Riva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!