Foto: instagram.com/coco/
Viens no pasaulē slavenākajiem un seksīgākajiem dibeniem pieder amerikāņu realitātes šovu zvaigznei, modelei un dejotājai Nikolai Koko Ostinai (attēlā). Skaistule beidzot publiskojusi foto, kurā redzams, kā viņas daiļā pēcpuse izskatījās 18 gadu vecumā.

Šī gada martā Koko atzīmēja 36. dzimšanas dienu, savukārt jūlijā pasauli pāršalca vēsts, ka neizmērojami skaistā dibena īpašniece ir sava un repera Ice - T pirmā kopīgā bērniņa gaidībās. Tagad viņa sajūsminājusi fanus ar bildīti, kura tapusi aizvadītajā gadsimtā.

Koko savā Instagram foto blogā padalījusies ar attēlu, kurā viņa iemūžināta 18 gadu vecumā. Momentuzņēmums tapis fitnesa sacensību laikā, un seksīgā Nikola bildītē redzama bikini, tā sniedzot iespēju visiem faniem novērtēt viņas jaunavīgās ķermeņa aprises.

Kā foto aprakstā paskaidrojusi Koko, viņa savas karjeras pirmsākumos bijusi ļoti slaida un svērusi vien 53 kilogramus. Šobrīd viņas svars esot aptuveni 61 kilograms. Tāpat blondā skaistule atklājusi, ka patiesībā viņas dabīgā matu krāsa ir brūna.

Kā jau tas bija paredzams, foto sajūsminājis daudzus. Fani apbēruši savu elku ar komplimentiem, un vairāki cilvēki Koko dibenam atzinušies mīlestībā. Drīz vien Nikola publicējusi vēl vienu jaunības dienu bildīti, kurā viņa iemūžināta 20 gadu vecumā, un arī šis attēls saviļņojis ļaudis visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!