Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 7. septembra, vakars Latvijas iedzīvotājiem būs skaisti svētki, jo TV3 ar vērienu sāk rudens sezonu, vienā vakarā priecējot gan ar UgunsGrēka jaunās sezonas pirmo sēriju, gan ar šova Saimnieks meklē sievu kaislību aizsākšanos.

Pazīstamais pavārs ar pieredzi TV šovos Elmārs Tannis un pārraides Labs ēdiens labiem draugiem vadītājs Roberto Meloni iesaka, ko likt galdā, lai ģimenes vakars pie televizora būtu vēl patīkamāks.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi uzver Tannis, gatavojot gardumus šovu sezonas atklāšanas svētkiem, ideāli līdzvērtīgās attiecībās celt galdā veselīgos un treknos kārumus.

Tādējādi tiem ģimenes locekļiem, kuri uz UgunsGrēka sākumu tikai pārrodas mājās no darba, būs iespēja, vērojot seriālu, arī piepildīt vēderu, bet tiem, kuri jau paēduši, veselīgi panašķoties.

"Galdā varētu būt siera plate ar dažādu veidu sieriem, veselīgi maizes krekeri, dažādi marinējumi, sagriezti dārzeņi ar mērci. Pie televizora nav jāklāj nekāds milzu galds, drīzāk uzsvars jāliek uz veselīgiem našķiem.

Jāpiedomā arī par dzeramo. Lai nebūtu jādzer kolas un limonādes, var sagatavot vienkāršu, bet gardu dzērienu - ūdeni, kas papildināts ar citronu un piparmētrām. Rudens vakaram lieliski noderēs arī dažādas tējas," idejas svētku galdam piedāvā Tannis.

Roberto savukārt piedāvā pavisam radošu pieeju. Pavāršova vadītājs uzskata, ka gan UgunsGrēks, gan Saimnieks meklē sievu ir pelnījis katrs savus gardumus, kuru baudīšana skatītājam tikai paspilgtinās pārraides radīto noskaņu.

"UgunsGrēka sižets pēdējā laikā ir ļoti, es teiktu, "piparots", tāpēc, to skatoties, noderēs arī asākas uzkodas. Čili mērce un načo čipsi perfekti ies kopā ar UgunsGrēka trauksmainajiem notikumiem," DELFI Izklaides lasītājiem iesaka Roberto.

Savukārt saimnieku šovu viņš iesaka baudīt kopā ar kārtīgām latviskām vakariņām, kuras, ekrānā vērojot pašmāju lauku sētas, garšos vēl debešķīgāk.

"Kartupeļi ar cūkas stilbu, skābeņu zupa - tas viss derēs. Saldajā ideāla izvēle būs kaut kas no āboliem, jo ir ābolu mēnesis," ideju lieliskam vakaram piedāvā pavāršova vadītājs, atklājot, ka pats vienkārši dievinot Saimnieks meklē sievu, bet par UgunsGrēka jaunākajām kaislībām uzzina no pirmavotiem - seriāla aktieriem, kuri ciemojas viņa šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!