Foto: Kadrs no video

Ukrainas zvaigzne Natālija Mogiļevskaja nupat laidusi klajā atraktīvu un humoristisku video dziesmai Худеть. Tajā amizantā lomā redzams arī mūsu mākslinieks Markus Riva (attēlā). Mūziķis tajā iejūtas jokaina sporta trenera lomā.

Video klipā ūsainais treneris Riva cīnās ar milzu hotdogu un mēģina piespiest dažādus kalorijām bagātus kārumus uz sportošanu. Beigās pašu treneri samīca milzu burgers.

"Natālija Mogiļevskjaa ir Ukrainā ļoti zināma dziedātāja. Mūsu sadarbība sākās jau pie klipa manai dziesmai Красива Сильно, kurā redzamas četras meitenes, kas dzied grupā Real O - šīs meitenes producē Natālija," sarunā ar DELFI Izklaidi par sadarbību ar ukraiņu zvaigzni stāsta Riva.

Klipu režisējis tas pats režisors, kurš jau minēto Rivas klipu, un viņš izlēmis turpināt uz tādas pašas nots, video filmēšanā iesaistot to pašu komandu - Ukrainas zvaigznes un mūsu Rivu.

"Sadarbība bija ļoti jautra un interesanta, man pašam ļoti patika process. Man patīk tādi uzjautrinoši video klipi, un šis ir pozitīvs ar smieklīgu un neierastu ideju - kā cilvēks var pasmieties par saviem liekajiem kilogramiem, fitnesu un ēdienu.

Mēs dzīvojam laikmetā, kurā skaita kalorijas, un šis ir tāds ļoti pozitīvs vēstījums par šo tēmu. Man ļoti patika mans smieklīgais izskats - ūsas, frizūra un viss pārējais.

Tā bija ļoti laba vasaras dienas Kijevā, kad mēs to visu filmējām, un man bija ļoti liels pagodinājums un prieks piedalīties tādas leģendāras Ukrainas dziedātājas video klipā. Viņa pati ir ļoti jauka dāma, kura arī mani ļoti atbalsta," priecājas mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!