Foto: Privātais arhīvs

Latvijas slavenākais popmūzikas izpildītājs Lauris Reiniks (attēlā) šoruden atkal devies savā ierastajā ceļojumā uz Losandželosu, kas kļuvusi jau teju par viņa otro dzimteni. Amerikā viņš ciemojies vairākas nedēļas, ar saulainiem kadriem no ceļojuma lutinot arī fanus.

Dziedātājs uz Ameriku devās augusta nogalē. Piestājis vispirms Turcijā, 24. augustā mūziķis jau sveicināja fanus no saulainās Kalifornijas. Uzreiz pēc ierašanās Reiniks devās paveikt kādu svarīgu lietu - atjaunot Kalifornijā derīgu autovadītāja apliecību.

Paveicis šo steidzamo darbu, Reiniks turpināja priecēt tautu ar saulainiem selfijiem. Lielākā daļa bilžu tapušas pludmalē, un fani mākslinieka torsu var aplūkot viņa nu jau par leģendu kļuvušajos sarkanajos peldšortos.

Losandželosā mūziķis apmeklēja arī Ritas Oras koncertu un paviesojās Lasvegasā, atklājot, ka grēku pilsētu apmeklē jau astoto reizi. Arī šoreiz viņam lielo naudu laimēt neizdevās - mūziķis atklāja, ka spēļu automātos iedzīvojies vien zaudējumos.

Tāpat Reiniks izbaudīja Amerikas dabas varenību, apmeklējot un faniem atrādot arī dažādas iespaidīgas ainavas.

Atpūšoties Amerikā, Reiniks ne brīdi nav aizmirsis savus Latvijas fanus. Zinību dienā viņš publicējis īpašu sveicienu Latvijas skolēniem, kuri, iespējams, sastāda viņa galveno fanu auditoriju.

Kopā ar Reiniku Amerikā atpūtās arī divas viņa kompanjones, ar kurām mūziķis šad tad arī sadziedājies - Rūta Reinika un Marta Kukarane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!