Telekanāla RīgaTV24 unikālais realitātes šovs Misija Marss sasniedzis kritisko punktu. Viens no dalībniekiem pēc 39 dienām 80 kubikmetros sācis nekontrolējami ārdīties viena pelmeņa dēļ.

Lai gan šova fani prognozēja, ka pirmā salūzt varētu emocionālā Hasia, pārsteidzošā kārtā pirmajam dēmoni uznākuši Marbelam jeb Mārtiņam, kurš skatītājiem par sevi atstājis pozitīva un draudzīga puiša iespaidu.

DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, visiem dalībniekiem, dzīvojot plecu pie pleca slēgtajā būcenī, pamazām krājas apslāpētās emocijas, un ir tikai laika jautājums, kad sekos to izvirdums. Marbelam, lai kristu histērijā, bija nepieciešams vien viens pelmenis, ko viņa šova otrā pusīte Hasia paņēma no viņa šķīvja.

Ieraudzījis, ka draudzene nočiepj pelmeni, Marbels sastinga kā sālsstabs un vairākas reizes drebošā balsī atkārtoja tekstu: "Hasij, lūdzu noliec atpakaļ manu pelmeni." Kad meitene atbildēja ar humoriņu, Marbels sāka aurot nelabā balsī, raustīt Hasiu un mēģināt sagrābt viņas ēdiena šķīvi.

Pārējie kolēģi, vērojot Marbela prāta aptumsumu, bija visai apmulsuši un sabijušies. Jaunie "kosmonauti" vēlāk atzinās, ka tik niknu Marbelu vēl nebija redzējuši.

Tikmēr pašmāju jokdari jau sākuši vilkt paralēles starp šo situāciju un leģendāro 'Huļi bļodiņa netīra' skandālu, kas pāršalca Latviju pirms nepilniem trim gadiem. Abos šajos video var vērot, cik nekontrolējamas kļūst latviešu emocijas, kad runa par pārtikas dalīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!