Foto: Kadrs no video
Mediju ievērības lokā nonākusi 40 gadus vecā londoniete Andrea Palegrīni (attēlā). Viņa nesen uzveikusi cīņu ar krūts vēzi un veido iedvesmojošus video, kuros sievietēm māca uzklāt skaistu grimu.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka aizvadītajā gadā Andrea tika konstatēts krūts vēzis. Viņa izgājusi ārstniecības kursu un ķīmijterapiju, kuras dēļ kļuvusi par plikgalvi. Sievietei izdevies izveseļoties, un viņa vietnē YouTube izveidojusi iedvesmojošu video blogu, kurā dalās ar skaistuma padomiem.

Blogs, kuram Andrea devusi nosaukumu Baldly Beautiful, piesaistījis pastiprinātu mediju un sabiedrības ievērību. Tajā bijusī vēža slimniece sniedz padomus un atklāj grima trikus, kā sievietēm, kuras sirgst ar šo baiso kaiti, izskatīties skaistām un starojošām.

Kā vēsta The Daily Mail, Andrea ir precējusies divu bērnu mamma. Tieši ģimene ķīmijterapijas kursa laikā bijusi viņas lielākais atbalsts un iedvesmas avots. Video blogu viņa izveidojusi pirms aptuveni viena gada - ap to pašu laiku, kad viņa uzzinājusi par krūts vēzi.

Ķīmijterapijas dēļ mainījies viņas izskats, un visbeidzot Andrea kļuvusi par plikgalvi - mati sākuši izkrist, tādēļ vīrs tos noskuvis pavisam. Sieviete, protams, ļoti to pārdzīvojusi, taču video veidošana viņai palīdzējusi padarīt savu ikdienu krāsaināku un patīkamāku.

Ārstniecības kursa laikā Andrea turpinājusi publicēt video, un laika gaitā sievietei izdevies piesaistīt visai prāvu atbalstītāju pulciņu. Turklāt viņa kļuvusi par iedvesmas avotu daudzām sievietēm, kuras sirgst ar vēzi, visā pasaulē.


Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!