Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu skatītāji satraukušies par mīlas spēles vecākā dalībnieka Alfrida Lipovska izdarībām – kungs kameras priekšā grozās vienās apakšbiksēs un regulāri aplaimo savas skaistules ar bučām. Viena no Alfrida viešņām, Velga Platace (attēlā), var nomierināt tautu – ar saimnieku viss kārtībā, tās visas vienkārši ir dullības, kas rodas, satiekoties jautrai kompānijai.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Velga atklāj, ka no vienas puses esot nopietna sieviete, kura strādā atbildīgā darbā valsts pārvaldē. Tajā pašā laikā - pēc dabas viņa esot mazliet pozitīvi traka.

"Trakajiem taču pieder pasaule! Tā saka, bet to patiešām zina tikai paši trakie," smejoties sevi raksturo simpātiskā gaišmate, kuras ikdiena līdz šim pagājusi Ogrē. Velgas pieteikšanās šovā bijusi viena kārtīga apstākļu sakritība.

"Televizoru es praktiski neskatos. Nejauši man kādā dienā bija ieslēgts televizors, un tieši uz šo te raidījumu, un tieši rādīja Alfridu. Smaids, acis - tas bija tas galvenais, kas piesaistīja," atceras Velga.

Un, kā jau pozitīvi traka persona, viņa sapratusi, ka neko nezaudēs, ja metīsies šajā avantūrā un pieteiksies šovam. Sieviete smejoties atklāj, ka par avantūru izstāstījusi savam pieaugušajam dēlam un viņa ģimenei, bet vecāki par viņas dalību šovā uzzinās tikai ekrānā.

"Nolēmu viņus netraumēt, pasaudzēt viņu sirsniņas, lai neķer trieka," smejas Velga. Viņa ne mirkli nešaubās - arī šovs var būt iespēja atrast laimi, kas, sasniedzot zināmu vecumu, vairs nemaz nav tik vienkārši.

"Jā, varbūt vīrieti var atrast, bet ir tā, ka pašai sievietei šajā vecumā ir citas vērtības, citas prasības. Sieviete joprojām ir skaista, viņa ir gudra, viņai ir sava karjera un viņa zina, ko grib.

Tāpēc jebkurš katrs nederēs. Tāpat sieviete varbūt meklē kaut ko labāku par to, kas jau ir bijis," skaidro Velga. Jautāta, vai Alfrids varētu būt tas labākais, kas bijis, Velga koķeti atbild: "To dzīve rādīs."

Katrā ziņā - dzīve Alfrida sētā šova laikā viņai paliks tikai un vienīgi pozitīvā atmiņā. Velga var nomierināt skatītājus, kuri satraucas par to, ka Alfrids ar savu nepiespiesto attieksmi un bikšelēm varētu pazemot dāmas.

"Ar saimnieku viss ir kārtībā. Alfrids ir interesants, ar humora izjūtu, ļoti atraktīvs, galants. Vispār visa kompānija mums ir fantastiska. Tas arī ir iemesls tam, kāpēc mums šeit iet tik ļoti jautri - gan pa dienu, gan pa nakti," savas sajūtas atklāj Velga.

Viņa piebilst, ka jebkurā gadījumā pēc šova paliks draugos gan ar pārējām dāmām, gan pašu saimnieku. Un, kas zina, varbūt pat Alfrida izskatā izdodas atrast tik ļoti gaidīto laimi.

"Man jau liekas, ka kaut kas tur varētu būt. Jā, es pieļauju tādu iespēju," pēc apdomāšanās teic Velga. Un ja tiešām dzīve piespēlē laimīgo lozi Alfrida veidolā, pozitīvi trakā Velga gatava iet uz pilnu banku.

"Dzīvē ir tā, ka nekad nesaki nekad. Tāpēc nekad nevar teikt, ka neko nemainīšu. Jā, man ir nopietns darbs, viss man ir, bet tai pašā laikā dzīve piespēlē visādas situācijas, apstākļus vai veiksmi varbūt.

Un tad cilvēks attiecīgi rīkojas un, iespējams, var ko mainīt uz vēl pozitīvāku pusi," tikai un vienīgi optimistiski nākotnē raugās simpātiskā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!