Foto: AP/Scanpix

Daiļā dzimuma būtnēm, iespējams, daudz vairāk par 20 gadus vecā latviešu basketbolista, NBA komandas Knicks spēlētāja Kristapa Porziņģa (attēlā) profesionālajiem sasniegumiem interesē viņa privātās dzīves detaļas. Intervijā žurnālam Klubs sportists padalījies ar savām pārdomām par sievietēm un randiņu pieredzi ASV.

Žurnāla Klubs novembra numurā Porziņģis pastāstījis ne tikai par savām profesionālajām gaitām, bet arī atklājis savas domas par attiecībām un sievietēm. Sportists skaidri un gaiši licis noprast, ka dāmu aplidošana šobrīd viņam nav prātā. Taujāts, vai meitene varētu novērst viņa domas no izvirzītajiem mērķiem, atlēts atbildējis noliedzoši.

"Nevaru iedomāties situāciju, ka sievietes dēļ es varētu pieņemt tādus lēmumus, kas varētu mainīt manu darba ētiku. Sievietei, ja tāda parādītos, būtu jāpielāgojas man. Nevar notikt tā, ka es viņas dēļ, piemēram, trenētos mazāk. Tāda pašreiz ir mana domāšana," savu nostāju paudis basketbolists.

Tāpat Porziņģis apgalvojis, ka neviens nav pasargāts no iemīlēšanās un arī viņš varētu "ieķerties", taču šādā scenārijā viņš vēl vairāk sāktu kontrolēt savas emocijas, lai nenovirzītos no mērķu sasniegšanas.

Savukārt taujāts, kur meitenes viņam pievērsušas lielāku uzmanību, Latvijā vai Amerikā, basketbolists nav slēpis, ka meitenes ASV vairāk par viņu interesējoties. Turklāt dažas amerikānietes pat aicinājušas viņu satikties.

"Biju pat uz dažiem [randiņiem] aizgājis, bet nekas nopietns nav izveidojies. Ņujorkā visu laiku ir treniņi, koncentrējos uz basketbolu. Negribu iziet no ritma," savu randiņu pieredzi skaidrojis sportists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!