Vairs nav jāizvēlas starp randiņu ar mīļoto vai laika pavadīšanu fitnesa zālē – abus šos priekus iespējams apvienot. Fitnesa treneri Kristaps Vilde un Kristīne Kļučņika piedāvā DELFI Izklaides lasītājiem unikālu paraugdemonstrējumu, kā vingrot divatā.

Kā uzsver fitnesa entuziasti, šos vingrojumus var veikt kopā ar otru pusīti vai vienkārši labu draugu, vai radinieku, jo fitness vieno.

Vingrojot pārī, nav nekādu atrunu. Viens otru var iedvesmot un tikai papildus motivēt, jo, ja pārinieks vingro, kā gan otrs apstāsies? Viss ir pavisam vienkārši, vajag tikai sākt, un tam lieliski noderēs Kristapa un Kristīnes paraugdemonstrējums.

Video sportistu pāris atrāda vingrojumus, kurus veikt kopā. Starp tiem ir gan tādi, kas noderēs tiem, kuri vēl tikai sper savus pirmos soļus fitnesā, gan arī vingrojumi, kuri noderēs īstiem spēka mitriķiem, lai sevi papildus izaicinātu.

Un galvenais - tie būs lielisks instruments, kā ievilkt burvīgajā fitnesa pasaulē arī savu otro pusīti, draugu, māsu, brāli, mammu, tēti, dēlu vai meitu. Ja paraugdemonstrējumi ieinteresējuši un gribas vēl, Kristaps Vilde aicina ieskatīties viņa Facebook lapā, kur var pieteikties arī uz individuāliem treniņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!