Foto: Vida Press
Britu mediji vienmēr ar lielu aizrautību sekojuši līdzi karaliskās ģimenes gaitām, un pēdējā laikā arvien biežāk tabloīdu virsrakstus rotā Velsas princeses Diānas brāļa Čārlza meitas vārds. Lēdija Kitija Eleonora Spensere (attēlā) tiek dēvēta par vienu no daudzsološākajām Apvienotās Karalistes sabiedrības dāmām.

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka 24 gadus vecā Kitija kā īpašā viešņa šonedēļ viesojusies zirgu sacīkstēs Melburnā. Mediji izskaitļojuši, ka tieši pirms 30 gadiem šīs pašas sacensības ar savu klātbūtni karaliskās tūres pa Austrāliju ietvaros pagodinājusi arī princese Diāna un princis Čārlzs.

Tiek vēstīts, ka Kitija uz hipodromu nogādāta ar privāto helikopteri. Tāpat ievērību izpelnījies arī lēdijas baltais tērps. Kā noskaidrojuši mediji, princeses Diānas krustmeita bija apvilkusi austrāliešu modes mākslinieka Aleksa Perija dizainētu apģērbu.

Britu mediji nebeidz vien jūsmot par Kitiju, un lēdijas tēls un gaumes izjūta jau salīdzināta ar princeses Diānas izdaudzināto eleganci un smalko stilu. Tāpat žurnālisti starp abām saskatījuši arī vizuālo līdzību.

Kā vēsta britu izdevumi, Kitijas vecāki meiteni bērnībā slēpuši no mediju uzmanības un starmešu gaismām. Pirmo reizi sabiedrībā lēdija izgājusi tikai 2007. gadā, kad kopā ar saviem brālēniem, prinčiem Hariju un Viljamu, apmeklējusi princesei Diānai veltītu piemiņas pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!