Foto: Publicitātes foto

Šova Lauku sēta jaunākā sezona ir iespēja papriecēt acis visiem vīrišķā dzimuma skatītājiem. Tajā startē uzreiz vairākas izskatīgas dāmas, no kurām viena ir 22 gadus vecā Arta (attēlā). Meitene, kurai līdz šim lauku darbi bijuši ikdiena, atklāj, ka Lauku sētas režīms viņu pilnībā izmetis no komforta zonas – smukajai meitenei pat nav laika domāt par savu izskatu.

Lai gan pēc Artas izskata var padomāt, ka meitene ir pilsētas caciņa, viņa patiesībā esot vienkārša meitene no laukiem. "Esmu no Līvānu novada Rudzētu pagasta. Tikko pabeidzu Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju, esmu fizioterapeite. Nu sāku plānot dzīvot Rīgā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Arta.

Ar vārdu "lauki" meitene domā ne jau vasarnīcu, bet gan īstu saimniecību. Artas ģimenes mājas līdz šim bijusi kārtīga lauku saimniecība ar slaucamajām gotiņām.

"Es viņas slaucu, baroju, mēzu sūdus - darīju visu, kas saistīts ar govīm. Pļāvu sienu, ravēju - lauku darbi visu šo laiku bijuši mana ikdiena," atklāj simpātiskā meitene.

Piedalīšanās Lauku sētā Artai ir simbolisks noslēgums lauku dzīvei pirms došanās iekarot lielpilsētu. Visai pamatīgs noslēgums. Lai arī pieradusi pie lauku darbiem, Arta šovā jūtas absolūti izmesta no savas komforta zonas.

"Esmu nolikta situācijā, no kuras nevaru izbēgt. Ja nepatīk konkrēts cilvēks, viņš vienalga jāpacieš," vienu no lietām, pie kā nākas pierast, atklāj Arta. Tāpat nākas samierināties ar to, ka nav laika pucēties - pat smukākajām meitenēm kameru priekšā jāstājas bez grima, pajukušiem matiem un netīrām drēbēm mugurā. Lauku sētā par tādiem niekiem kā skropstu tuša domāt nav laika.

"Es šovā nekrāsojos, mums nemaz nav tādu iespēju. Mums nemaz nav nekas līdzi no kosmētikas - kādi mēs esam, tādi esam. Ar to nav problēmu. Esmu skaista tāpat, un man nav vajadzības sevi lieki skaistināt," uzsver simpātiskā šovmene. Viņa atklāj, ka izskats ir pēdējais, par ko Lauku sētas dalībnieki domā.

Ja gulēt var doties ap pusnakti, bet jāceļas trijos naktī, lai slauktu govis, doma, ka varētu piecelties vēl 15 minūtes agrāk, lai uzkrāsotos, nevienai dāmai pat prātā nenākot.

Simpātiskā Arta novērojusi, ka šova puiši uz viņu mazliet metot acis, taču meitene šeit attiecības nemeklējot. "Nesen izšķīros, jaunas attiecības man nav prātā. Esmu atbraukusi uz šovu strādāt. Es gribu uzvarēt, un es eju uz šo mērķi ar darbiem nevis intrigām vai šovu.

Esmu spēcīga, esmu gara - tās šeit man ir stiprās puses. Esmu komunikabla, skaista un laipna - tas viss kopā padara mani par spēcīgu konkurenti citiem. Eju uz uzvaru par visiem simts procentiem," pārliecības pilna skaisti noslēgt savu lauku dzīves posmu ir Arta.

Un ja izdosies uzvarēt šovā, lielās Rīgas iekarošana būs tīrais nieks. Par to, ka nākotnē būs dēvējama par rīdziniece, lauku meitene ir pilnībā pārliecināta - lauki viņai esot par šauru.

"Es negribu dzīvot laukos. Lauki man ir drusku par mazu, man patīk Rīgas dzīve. Un Rīgā ir arī lielākas iespējas profesionālā dzīvē," spriež Arta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!