Foto: DELFI

Šovā Lauku sēta pagaidām vissliktāk iejuties 40 gadus vecais Agnis (attēlā) no Tukuma. Lielākā daļa šova kolēģu iekšējā balsojumā ir pret Agni un uzsver to, ka vīrietis turas savrup un ar nevienu nedraudzējas. Reālajā dzīvē vīrietis ir četru bērnu tēvs ar savdabīgu humoriņu un savu dzīves redzējumu.

Pieteicies, lai pierādītu sevi sievasmātei

"Jā, varbūt esmu tāds klusāks. Esmu vērotājs. Tāds pats par sevi gandrīz vai. Neļauju kāpt sev uz galvas un nekāpju uz galvas citiem. Neeju uz nekādu kopīgu darīšanos. Katram savs darbs darāms, un miers. Katrs piedalās par sevi," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Agnis.

Vīrietis pieteicies šovā neparasta iemesla dēļ - lai pierādītu sievasmātei, ka arī viņš ir spējīgs uz lielām lietām. "Sievasmāte man nav slikta, nē. Varbūt mani mazliet nenopietni uztver - znotiņ, tas, znotiņ, šitas.

Gribējās viņai pierādīt, ka esmu pats labākais no viņas znotiem. Un znotiņš parādīja, ka var tikt uz Lauku sētu!" neparasto motivāciju atklāj Agnis. Sievasmāte par znota dalību piedzīvojumā uzzinās tikai no ekrāna - Agnis apzināti nav iepriekš lielījies, lai pārsteigums būtu vēl lielāks.

Reālajā dzīvē Agnis ir kuplas ģimenes tēvs. "Mums ir četri bērni. Meita gan jau ir liela izaugusi, vecākajam puikam ir 12 gadu, vidējam - 10 , bet pastarītim vēl nav gadiņš. Protams, bija jau žēl braukt uz šovu (filmēšanas laikā jaunākajam bērniņam bija 7 mēneši). Drusku žēl bija pamest sīci," atklāts ir Agnis.

Taču, ja jau konkurss izturēts, tādu iespēju garām laist nevarēja.

Draudējis sievai ar saimniekšovu

Protams, fakts, ka sievietei jāpaliek mājās ar trim maziem bērniem, no kuriem viens vēl ir zīdainītis, kamēr vīrietis dodas filmēties šovā, ģimenē radījis zināmas domstarpības. Bet Agnis mīļoto ātri nolicis pie vietas.

"Teicu sievai tā - ja tev nepatīk Lauku sēta, es varu pieteikties arī uz Saimnieks meklē sievu. Gan jau es tevi pagrabā noslēptu uz filmēšanas laiku," ar savu īpatnējo humoriņu lietai piegājis Agnis.

Ģimene dzīvojot privātmājā Tukumā. Lai gan tā nav lauku saimniecība, vienalga prasa gana daudz darba. Taču plašā Lauku sētas saimniecība Agnim bijis pārsteigums.

"Bērnībā ir būts laukos pie draugiem, bet šādā saimniecībā neesmu bijis. Ar tik daudz govīm. Tāpēc šeit man viss ir pārsteigums. Visvairāk mani biedē darbs ar cūkām. Vēl neesmu pie tām ticis, bet skaidri zinu, ka negribētu. Vēl nepatīk agrā celšanās.

Es labprāt gulētu līdz desmitiem! Oi, kā es gulētu! Bet te meitenes ceļas četros un iet uz kūti, mēs ap sešiem rītā. Vispār nesaprotu - kāpēc laucinieki nevar iekārtot tā, ka desmitos ceļas? Kāpēc?" spriež Agnis. Viņš gan uzreiz piebilst, ka uz uzvaru nepretendē.

"Es domāju, ka līdz uzvarai es netikšu viena iemesla dēļ - ir ļoti labi konkurenti. Esmu reālists. Finālā tiks citi cilvēki - laucinieki ar lielāku pieredzi. Patiesībā jau es esmu sasniedzis savu mērķi vien ar to, ka vispār tiku šovā! Ar to pat pietiktu," smejas Agnis.

Baidās, ko teiks bērni

Vīrietis godīgi atzīstas, ka ik pa brīdim šovā uznākot ilgas pēc mājām un bērniem. "Pavīd jau tāda doma - kā gribētos mājās! Bet tad uzreiz nodomāju - nē! Kamēr mani te tur, man te jābūt! Parādās spītība.

Pietrūkst jau bērnu, īpaši sīča. Tas arī ir visgrūtākais. Reizēm aizdomājos - kāda būs dzīve, kad atgriezīšos? Varbūt lielākajiem būs kauns skolā parādīties? Varbūt bērniem pēc šova nāksies mainīt skolu. Īpaši ņemot vērā to, ka es te esmu lielākais slaists.

Par to, ko teiks skolā, mazliet uztraucos. Bet citādi ne. Man pat pilnīgi vienaldzīgi, ko runās citi! Tas mani vismazāk satrauc. Man nav bail no nekā - lai taču cilvēki runā! Darbā varbūt mani apsmies, no tā mazliet bail. Bet diez vai, ka kāds Tukumā mani pēc šova vispār atpazīs. Tā nebūs," par iespējamo slavu spriež Agnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!