Foto: Privātais arhīvs

Par šova Izklausies redzēts svētdienas, 22. novembra, naglu kļuva latviskā versija par austrāliešu mūziķes Sia hitu Chandelier. Dziedātājai Elzai Rozentālei, izpildot dziesmu, uz skatuves pievienojās dejotāja Evita (attēlā), kura pēc uzstāšanās nekavējoties kļuva par pašmāju sensāciju.

Sia hita Cahndelier video uzreiz pēc tā iznākšanas atzīts par, iespējams, labāko mūzikas videoklipu, kāds jebkad tapis. Video panākuma atslēga ir galvenā varone - jauniņā dejotāja Medija Zīglere, kura pārsteidz ne tikai ar ķermeņa plastiku, bet arī aktrises talantu.

Kopš Chandelier video iznākšanas tūkstošiem mazu meitenīšu visā pasaulē ir centušās atdarināt Medijas mazliet spocīgo dejošanas stilu, atkal un atkal pārliecinoties, ka tas ir teju neiespējami.

Tomēr šova Izklausies redzēts pusfināla pārraidē Latvija pārliecinājās par pretējo. Kopā ar Elzu uz skatuves kāpa Rīgas Horeogrāfijas vidusskolas skolniece Evita, kura ne tikai izskatījās tieši tāpat kā meitenīte no Sia klipa, bet arī pārsteidza ar tādu pašu lokanību un aktiermākslas dotībām.

Evita priekšnesuma laikā perfekti izdejoja visu klipā redzamo spocīgo deju, atstājot bez valodas visus žūrijas pārstāvjus. Pieredzējušie aktieri un mūzikas eksperti pēc priekšnesuma noskatīšanās atzinās, ka tik spēcīgu šovu, kas perfekti atbilst pasaulē labākajam video, no mazās meitenītes nav gaidījuši.

Evitas uzstāšanās Elzas priekšnesuma laikā kļuvusi par īstu interneta sensāciju. Neskaitāmi ļaudis jau dalījušies Facebook ar video, kurā redzams šis šova numurs, paužot neviltotu sajūsmu par mazās dejotājas talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!