Foto: DELFI

Šova Lauku sēta aizraujošos notikumus aizēnojušas intrigas, kuras pēc filmēšanas savērpusi šerpā Ingūna Stapāne (attēlā pa labi). Šovā šobrīd vienīgais palikušais vīrietis Mārtiņš Ainis Roga (attēlā pa kreisi) uzskata par savu pienākumu aizstāvēt saimnieci Valentīnu Roziņu un šovu kā tādu, atklājot par Ingūnu faktus, kas liks šova faniem uz šerpo dāmu paraudzīties mazliet citādāk.

Pēc šova metusies zaļā pūķa ķetnās

"Visi Lauku sētas dalībnieki jau bijām mazliet dulli - katrs ar savām mazajām dullībām. Taču Ingūna nenoliedzami bija vistrakākā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Mārtiņš.

Tā kā viņš arī pēc filmēšanas noslēguma turpināja uzturēt kontaktus ar kolēģiem un saimnieci, kā arī nav atteicies atgriezties saimniecībā, lai tāpat vien bez maksas izpalīdzētu Valentīnai, Mārtiņam zināmas šādas tādas nianses.

"Pēc šova Ingūna tā pamatīgāk sadraudzējās ar zaļo pūķi. Kā es to zinu? Ingūna šajā periodā man zvanījās, un pēc šiem zvaniem man viss bija skaidrs. Viņa piezvanīja, bezsakarīgi kaut ko runāja. Es vienkārši liku nost klausuli," atceras Mārtiņš.

Galu galā saimniece izrāvusi Ingūnu no šīs bedres, aizbraucot viņai pakaļ, lai vestu uz saimniecību, un Ingūna varētu uzsākt darba gaitas.

"Ingūna šova laikā sūdzējās saimniecei, ka viņas pusē nav darba, un jautāja, vai varēs strādāt pie viņas pēc šova," apstiprina Mārtiņš. Viņš atklāj, ka jau sākotnēji abas vienojušās, ka par pirmo darba mēnesi tiks samaksāts "graudā".

It kā neēd gaļu, bet grib cūku

Ingūna vēlējusies iegādāties cūkas kautķermeni, bet viņai nav bijis naudas. Tāpēc šova dalībniece piedāvājusi šo gaļu atstrādāt ar reālu darbu. Pēc tam Ingūna turpinātu strādāt nu jau par reālu naudu.

"Labas cūkas cena ir trīs eiro kilogramā, tā nav nekāda lētā manta. Es pats rēķinātos, ka, lai nopelnītu tādu cūku, man mēnesi kārtīgi jāstrādā. Ingūna trīs nedēļas kaut kā nomuļļāja. Turklāt pa vidu viņa gandrīz divas nedēļas bija pazudusi.

Saimniece meklēja viņu rokās. Izrādījās, ka Ingūna bijusi Daugavpilī un nodarbojusies ar seksu. Viņa pati gan to pateica krietni rupjāk," atceras šova dalībnieks.

Mārtiņš ar Valentīnu un viņas saimniecībā strādājošajiem uzturējis labu kontaktu - viņš sazinājies ar saimniecības darbiniekiem, sarunājis no Valentīnas pirkt kuilīšus. Tāpēc viss Ingūnas sakarā notiekošais šova dalībniekam bijis kā uz delnas.

"Zināju, ka Ingūna savas strādāšanas laikā šimpēja un apcēla citus darbiniekus. Viņas meli un intrigas patiesībā sākās jau atlasē, kurā Ingūna paziņoja, ka vispār nelieto alkoholu un neēd gaļu.

Neēd gaļu? Šova laikā viņa gaļu ēda tā, kā neviens cits! Viņa vienīgā no mums visiem šova laikā pieņēmās svarā," pikts par slikto slavu, ko šovam un Valentīnas saimniecībai radījusi Ingūna, ir Mārtiņš.

Aicina Ingūnu publiski atvainoties

Šova laikā Ingūna savērpusi tādas intrigas, ka ballītē, kuru saimniece pēc šova rīkoja par godu savai dzimšanas dienai, viņa slēpusies un nav nākusi pie galda. "Pati bija savērpusi intrigas un baidījās nākt pie mums, ka nedabū kārtīgus mārrutkus," spriež šova dalībnieks.

Redzot, kādus šausmu stāstus Ingūna pēc šova stāstījusi žurnālam, Mārtiņš ir ļoti nepatīkami pārsteigts. Viņš kā šova dalībnieks var apstiprināt to, ka gan ar Valentīnas saimniecību, gan ar sacensības dalībnieku savstarpējām attiecībām viss bija un ir kārtībā.

Ingūnas apmelojumi tagad met neglītu ēnu uz visu skaisto, kas pieredzēts šova filmēšanas laikā, un Mārtiņš uzskata par savu pienākumu aizstāvēt tos, kas tiek apmeloti. Viņš draudzīgi iesaka arī pašai Ingūnai pārstāt vīt intrigas un atvainoties saimniecei.

"Es uzskatu, ka Ingūnai ir jāatvainojas. Jāvēršas pie tā paša žurnāla un jāieliek atvainošanās raksts. Ar šo nepatīkamo stāstu viņa tikai rada negācijas visa šova sakarā," strikts savos spriedumos ir Mārtiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!