Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Aizvadītās nedēļas nogalē par Austrālijas bagātāko pleiboju dēvētā Traversa Beinona (attēlā kopā ar draiskulēm) leģendārajā ballīšu villā norisinājās šī gada vērienīgākais burziņš. Bildītes, kuras pasākuma apmeklētāji publicējuši sociālajos tīklos, apliecina – uzdzīve un plosīšanās situsi augstu vilni.

Jau vēstīts, ka Beinona, kurš sociālajos tīklos dēvējas par Candy Man, greznajā savrupnamā vairākus mēnešus norisinājās plaši un vērienīgi remontdarbi. Decembra pirmajā nogalē tika sarīkotas krāšņas dzīres pārbūvētajā villā, un mājas saimnieks bija īpaši piedomājis pie tā, lai ballīšu zvēriem nenāku vilties.

Beinons kļuvis slavens, pateicoties tam, ka viņš sociālajos tīklos centīgi izrādās ar saviem sasniegumiem un bagātību (viņa Instagram konts atrodams šeit). Arī renovētās villas atklāšanas ballītes organizēšanā viņš naudu nebija žēlojis - pa mājas teritoriju slampāja īsts zilonis, baseinā plunčājās seksīgas daiļavas un šampanietis tika lakts tādos apmēros, ka pat rūdītākie dzērāji savas dzīves laikā šo apjomu nespētu uzveikt.

Burziņš bija ieturēts īpaši oriģinālā tematikā - piedauzīgu eņģeļu un neķītru demonu stilā. Uz māju straumēm plūda pieticīgi tērptas daiļavas, un arī daži kungi bija piedomājuši pie tā, lai viņu tērps atbilstu saimnieka norādītajam dress code.

Savukārt pats Beinons bija tērpies kā negants velns, un viņa uznāciens bijis īpaši vērienīgs - saimnieks pie saviem viesiem nolaidies pa trosi gluži kā kritušais eņģelis Lucifers. Tāpat viņa parādīšanās papildināta ar nelielu salūtu un, protams, skaļām ballīšu zvēru ovācijām.

Kā liecina pasākuma apmeklētāju sociālajos tīklos publicētie foto, dzīres sākušās jau pa dienu un turpinājušās visas nedēļas nogales garumā. Viesi ne tikai dejojuši, dzēruši un plunčājušies baseinā, bet arī sarīkojuši orģijas un iesvētījuši Beinona sadomazohistu iecienītajā manierē ieturēto seksa orģiju un moku kambarīti, kurš remonta laikā tapis villas pagrabstāvā.

DELFI Izklaide piedāvā apkopojumu ar krāšņākajiem ballītes kadriem, kuri apzīmēti ar mirkļbirku #candymanmansion.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!