Skatuves duets - Nacionālo bruņoto spēku karavīrs Intars Logins un dziedātāja Vlada Ivanovska (abi attēlā) – piedāvā savu jaunāko hitu Palikšu vienmēr. Kā jau tas raksturīgi šai apvienībai, mūziķi ar dziesmu atkal pieskaras kādai sāpīgai sociālai tēmai.

Vladas un Intara trumpis ir tas, ka viņu dziesmas nekad nav tukša mīlestības vai skaistās dzīves apdziedāšana. Katrs hits ietver sevī nopietnu vēstījumu. Iepriekš mākslinieki jau ar mūzikas palīdzību runājuši par tādām tēmām kā tautiešu izceļošana no Latvijas un seksuālie maniaki. Nu viņi pievēršas invaliditātes problēmai.

"Dziesma un videoklips stāsta par kādu pāri, kuri viens otru patiesi mīl, ik dienu pavada kopā un jūtas fantastiski. Kādā vakarā, kad meitene dodas mājās, bezatbildīgs autovadītājs, traucoties lielā ātrumā un pie stūres lietojot mobilo ierīci, nepamana pār ceļu ejošo meiteni un notriec viņu.

Šoferis aizbēg no notikuma vietas, nesniedzot palīdzību. Traģiskā notikuma rezultātā meitene kļūst par invalīdi un paliek piekalta ratiņkrēslam. Lai nekļūtu savam puisim par apgrūtinājumu, viņa pilnībā nogriež kontaktus ar ārpasauli un puisi.

Puisis viņu izmisīgi meklē, zvana, bet bez rezultātiem. Beigās viņš tomēr atrod meiteni un ierauga, ka viņa ir uz ratiņkrēsla," dziesmas un video sižetu DELFI Izklaides lasītājiem izskaidro Logins.

Mākslinieks atklāj, ka hita galvenais vēstījums ir tas, ka īstu mīlestību nespēj mainīt nekas. "Puisis ne tikai nenovēršas no meitenes, bet iemīl viņu vēl stiprāk. Video beigās viņš viņu arī bildina. Klips atspoguļo to, ka ir cilvēki, kas paliek kopā ar otru gan priekos, gan bēdās, neskatoties ne uz ko.

Paralēlais stāsts ir par šoferi, kas, skatoties nevis uz ceļu, bet mobilajā ierīcē, notrieca meiteni un pats aizbēga no notikuma vietas. Šoferis ir kā tēlains pierādījums tam, ka tik īss neuzmanības mirklis spēj uz visiem laikiem sagraut otra cilvēka dzīvi," stāsta dziedošais karavīrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!