Foto: LETA

Andra Kiviča vadītais Rīga TV24 raidījums Rampas ugunis kļuvis par vietu, kurā prominences nekautrējas atklāt savus intīmākos noslēpumus. Nupat Kivičam "atvēries" arī bijušais premjerministrs Vilis Krištopans (attēlā), pastāstot, kā sācies viņa un sievas mīlasstāsts.

Krištopans atklājis Kivičam, ka viņam raksturīgais lēmumu pieņemšanas ātrums spilgti izpaudies arī attiecībā uz liktenīgās sievietes izvēli.

"Tas bija 1978. gada rudenī, kad VEF basketbolists Kārlis Jansons svinēja savas kāzas. Visa VEF komanda bija tajās kāzās. Kā jau tajā laikā - 150 viesi Mārupes kultūras namā, dejas, jautrība. Kaut kur ap kādiem trijiem mēs, visa VEF komanda, sasēžamies pie galda iedzert, uzēst.

Pēkšņi viens saka - re, rasols ir, bet nav maizes," atcerējies Krištopans. Visi bijuši labi iedzēruši, bet viņš izlēmis, ka tomēr jāiet uz virtuvi lūkot pēc maizes. Ieraudzījis virtuvē kukulīti, viņš sācis to sparīgi griezt.

"Kā jau jautrā prātā. Un man aiz muguras kāds saka: "Kas tā griež maizi!" Es pagriezos un teicu: "Tevi es arī precēšu!"" ar Kiviču atmiņās padalījies bijušais premjerministrs.

Bijušais komandas VEF pārstāvis smejoties atceras, ka toreiz noskatītā meitene Aija par sportu nav interesējusies.

Uzzinājusi, ka uz randiņu uzaicinājis VEF basketbolists, topošā sieva nav bijusi iespaidota - viņa nobrīnījusies, kas tas VEF tāds vispār esot, bet šī nezināšana nav traucējusi abiem rast kopīgu valodu un nodzīvot kopā vairāk nekā 30 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!