Foto: Vida Press
Naudas grūtībās nonākusi 34 gadus vecā amerikāņu modele un realitātes šovu zvaigzne Tila Tekila (attēlā). Skandalozā daiļava pēc palīdzības vērsusies pie faniem – viņa pielūdzējiem lūgusi ziedot naudu jaunam miteklim.

Realitātes šovos gūtā slava pa šiem gadiem izplēnējusi, un neķītrās izdarības Tila atstājusi pagātnē. Karjeras noriets viņai sagādājis ne mazums likstu - Tekila kļuvusi par vientuļo māmiņu, un tagad viņa nonākusi arī naudas grūtībās.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums OK! vēsta, ka Tekila lūgusi faniem palīdzēt viņai pārvarēt finanšu krīzi. Daiļava ziedojumu portālā Go Fund Me izveidojusi blogu, kurā lūgusi naudiņu jaunam miteklim.

Tila šo lūgumu arī argumentējusi. Kā skaidrojusi realitātes šovu zvaigzne, šobrīd viņa kopā ar meitiņu Izabellu dzīvo mājā, kuras īre mēnesī ir 4500 ASV dolāru. Tā kā mazulītes tētis uzturlīdzekļus nemaksā un savu meitu finansiāli neatbalsta, Tekila vairs nespējot savilkt kopā galus.

Trūkumā nonākušajai zvaigznei nepieciešama nauda, lai kopā ar Izabellu pārvāktos uz jaunu mitekli un nopirktu mēbeles. Tekila skaidrojusi, ka viņai neesot kauns diedelēt naudu no saviem faniem - viņa esot gatava darīt visu, lai meitai nodrošinātu labu nākotni.

Tāpat viņa apsolījusi, ka pati personīgi piezvanīs un pateiksies ikvienam ziedotājam, un atbalstītājiem būs iespējams doties ekskursijā pa Tekilas jauno mitekli.

Tila savulaik iemantoja popularitāti pretrunīgi vērtētajā MTV šovā A Shot at Love with Tila Tequila, kurā daiļava centās atrast savu īsto mīlestību. Vēlāk viņa iedziedāja vairākus ne visai veiksmīgus hitus un realizēja savu talantu kā modele, taču pēdējā laikā viņai pagalam neveicas.

Ziedot naudiņu Tilas Tekilas jaunajam miteklim un mēbelēm iespējams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!