Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nedēļas nogalē popdziedātāja Madonna (attēlā) tūres Rebel Heart Tour ietvaros viesojusies Ķīnā. Koncerta laikā tapušie attēli izpelnījušies ne tikai ārvalstu foto aģentūru interesi, bet arī sociālo tīklu lietotāju ievērību. Virtuālajā vidē aizsākusies kaismīga diskusija par mūziķes seju.

Madonnas šovs norisinājies Makao greznajā izklaides, atpūtas un azartspēļu centrā Studio City. Mākslinieces faniem nav nācies vilties, un pēc pasākuma sociālos tīklus pārpludinājuši jūsmīgi koncerta apmeklētāju komentāri.

Tiesa, kad atklātībā nonākuši koncertā tapušie foto, ļaužu sajūsma nedaudz noplakusi. Fani pēc bilžu apskatīšanas sākuši publiski sūkstīties, ka Madonna mainījusies līdz nepazīšanai.

Sociālo tīklu lietotāji sprieduši, ka viņas seja izskatoties nedzīva un pietūkusi, savukārt acis – aizpampušas. Tiesa, šie bijuši tikai ziediņi salīdzinājumā ar citiem apzīmējumiem, ko interneta lietotāji veltījuši Madonnas ģīmītim.

"Briesmone", "asinssūcēja", "vecs vepris", "viņa man atgādina Džokeru" – daži sociālo tīklu lietotāji nav skopojušies ar aizvainojumiem un Madonnas sejai veltījuši visai skarbus vārdus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!