Foto: AP/Scanpix
Ārvalstu mediju virsraksti ziņo, ka 57 gadus vecajai popdziedātājai Madonnai (attēlā) šobrīd dzīvē ir smags periods. Mūziķe devusies koncerttūrē, taču paralēli tai viņai nākas ar bijušo vīru, britu režisoru Gaju Ričiju, dalīt aizbildniecības tiesības par abu kopīgo dēlu Roko.

Jau vēstīts, ka 1. jūnijā Ričijam un Madonnai paredzēta tiesas sēde, kurā tiks lemts, pie kura no vecākiem 15 gadus vecais Roko turpmāk dzīvos. Līdz tam abiem vecākiem noteikts atrast risinājumu, kas būtu vislabāk pusaudzim.

Tiesa, Roko visai skaidri licis noprast, ka viņš vēlas dzīvot pie savā tēva Londonā, nevis pārcelties pie mammas uz ASV. Šī iemesla dēļ Madonna pēdējā laikā uzvedas pagalam dīvaini.

Dziedātāja ir devusies Rebel Heart koncerttūrē. Tās ietvaros viņa aizvadītajā nedēļā divas reizes uzstājusies Melburnā, un Madonnas abi šovi vēlāk plaši atspoguļoti tabloīdos.

Ziņu virsraksti liecina, ka viņa abos koncertos uz skatuves kāpusi alkohola reibumā un dziesmu starplaikos runājusi rupjības.

Abu koncertu apmeklētāji žurnālistiem pastāstījuši, ka Madonna uz skatuves dzērusi un izskatījusies manāmi iereibusi. To, ka viņa publikas priekšā lietojusi alkoholu, apliecina arī šova laikā tapušie foto.

Tāpat zināms, ka viņa publikas priekšā piedzīvojusi emocionālu sabrukumu – Madonna pirmajā koncertā sākusi publiski sūkstīties, ka viņai ar bijušo vīru jācīnās par dēla mīlestību.

Savukārt otrā koncerta laikā viņa reibumā vārtījusies pa skatuvi un lūgusi, lai kāds par viņu parūpējas. It kā ar to vēl nebūtu gana, Madonna esot nobļāvusies mikrofonā, lai "kāds viņu iz****".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!