Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 16. marta, vakarā TV3 skatītājus atkal izklaidēja šovs Tēta nedienas Latvijā. Kādam papiņam, uz piecām dienām uzņemoties savas kundzes pienākumus, gāja visai skarbi, bet laimīgā māmiņa tikmēr atpūtās un baudīja kāda izskatīga vīrieša sabiedrību.

Šoreiz galvenajā lomā bija ģimene no Salaspils. Tētis Edgars un mamma Alīse audzina divus bērnus. Edgars ģimenes dzīvi raksturoja kā absolūti vienmuļu – viņa vakars pēc darba sastāv no televīzijas paskatīšanās un gulšņāšanas, kamēr sieva iepriecina sevi ar šiverēšanos virtuvē.

Vīrs secinājis, ka mājā nav nekā, ko satīrīt, tāpēc mīļā miera labad netraucē sievu, kad viņai uznāk kāre, piemēram, pasūkt putekļus, jo citu hobiju kundzei neesot.

Uz nedēļu Alīse tika aizsūtīta brīvdienās, kamēr Edgars palika mājās ar saslimušu dēlu un meitiņu. Tēvs uzreiz izdomāja inovatīvu risinājumu – mazie tika aizsūtīti pie vecvecākiem, kamēr viņš mājās sarīkoja mazu ballīti, paceļot glāzi, kā izteicās pats Edgars, "bez zāģa".

Tiesa, tā tika pārtraukta – pieskatītāja nikna atveda bērnus, secinot, ka vēlā naktī viņiem neviens nenāk pakaļ.

Kamēr Edgars mājās bija spiests atklāt, cik patiesībā grūta ikdiena ir viņa mīļotajai, Alīse atpūtā piedzīvoja jauku pārsteigumu.

Uz vakariņām ar sievieti ieradās aktieris Lauris Subatnieks, kuram pēc dalības Viņas melo labāk un neskaitāmajām TV reklāmām uz visiem laikiem pielipis seksīgā advokāta Kārļa tēls. Abi paēda vakariņas sirsnīgā gaisotnē.
Atkalsatikšanās brīdim ar vīru Alīse tika saposta īpaši grezni. Arī šī ģimene atzinās, ka atšķirtība un pārbaudījums savstarpējām attiecībām nācis tikai par labu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!