Foto: DELFI

Sestdienu pēcpusdienās TV3 skatītājiem jau vairāk nekā mēnesi galdā tiek celts seriāls Bitīt` matos. Projekts, kas pieteikts kā pozitīvu emociju avots ar slaveniem Latvijas aktieriem, skatītājos radījis īstu negāciju izvirdumu.

Seriāla pieteikums februāra sākumā bija daudzsološs. Bitīt' matos tika reklamēts kā jautrības garants, un tā kvalitāti apliecināja cienījamo aktieru plejāde – seriālā spēlē Uldis Anže, Voldemārs Šoriņš, Lelde Dreimane, Sanita Pušpure, Lauris Dzelzītis un citi.

Pirmā sērija pēc kvalitatīviem pašmāju seriāliem izsalkušajiem kultūras draugiem nāca kā nepatīkams pārsteigums. Izspēlētie jociņi galvenokārt koncentrējās uz tēmām zem jostas vietas, neiztika bez geju izsmiešanas, bet par sērijas kulmināciju kļuva aktrises izsauciens "uz mani viņam saceļas", kam, iespējams, vajadzēja izsaukt īstu smieklu vētru.

Jau pēc pirmās sērijas skatītāji metās sociālajos tīklos, lai paustu savu neizpratni par to, ar ko ekrānā nodarbojas cienījamie aktieri. Bitīt` matos sociālajā tīklā Twitter tika nodēvēts par katastrofu, bet tā joki par perversiem un bezgaumīgiem.

Zinot, ka pašmāju TV skatītājiem piemīt tendence gānīt visu jauno, atlika gaidīt nākamās sērijas un cerēt, ka kāds vietējā humora seriālā saredzēs arī ko jauku. Diemžēl tas tā arī nenotiek – ar katru jaunu Bitīt' matos sēriju nācijas niknums sociālajos tīklos tikai pieņemas spēkā. Daži TV draugi esot jau tiktāl izmisuši, ka lūdz TV3 sestdienu vakaros labāk rādīt UgunsGrēka atkārtojumu.

"Es biju domājis, ka pat latviešu seriālu stulbumam ir kaut kādas robežas. Noskatoties Bitīt' matos sēriju, sapratu, ka esmu smagi kļūdījies," vispārējo noskaņojumu Twitter spilgti pauž kāds skatītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!