Foto: Publicitātes foto

Ar trīs mīlošu pāru laulībām šonedēļ noslēdzās TV3 šovs Kāzu gūstā. DELFI Izklaide piedāvā skatītājiem aplūkot to, ko ekrānā neparādīja – mīlētāju lielās dienas profesionālo fotosesiju attēlus.

Havajiešu kāzu zvaigznes ālējas rudens lapās

Foto: Publicitātes foto

TV spēles jaunāko dalībnieku Agneses un Raita kāzas silto zemju gaumē kļuva par projekta naglu. Pat šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, kura jau gadiem strādā arī par kāzu vadītāju, atzinās, ka savas karjeras laikā nekad nav piedzīvojusi precības havajiešu stilā.

Raita ģimene, kurai ienāca prātā šī lieliskā ideja, gan beigās ar skumjām atzina, ka no plānotā havajiešu stila svinībās palikušas tikai ziedu virtenes.

Arī romatiskajā fotosesijā silto zemju piesitiens nav saskatāms. Raitis un Agnese māksliniekam pozējuši pat ļoti latviskās noskaņās. Mīlnieki iemūžināti uz lauku ceļa, rudens lapās un zirgu mugurās.

Foto: Jānis Konons un Gundars Bremze.

Darja un Dmitrijs pozē ‘UgunsGrēka’ varoņu stilā

Foto: Publicitātes foto

Mūzikas draugu Darjas un Dmitrija kāzas radinieki organizēja, draudzīgi piekāpjoties viens otram, lai nenonāktu pie lieliem kašķiem. Rezultāts – pāra sapņu ceremonija Bīriņu pilī.

Greznajā pilī un tās parkā notika arī profesionāla foto sesija. Lai arī līgava kurnēja, ka viņai īpaši nepatīk staigāt kurpēs pa smiltīm un skatīties, kā cilvēki sačukstas un rāda ar pirkstiem, redzot kāziniekus, skaistās bildes apliecina, ka bija vērts to visu pārdzīvot.

Daļa mīlas bilžu uzņemtas arī pie jūras, taču skaistākie kadri tapuši rudens nokrāsotajos Bīriņu pils dārzos, kurus TV draugi atpazīs arī kā leģendārā seriāla UgunsGrēks filmēšanas vietas.

Foto: Jānis Konons.

Ieva un Artūrs bauda mīlestību Kurzemes ārēs

Foto: Publicitātes foto

Kurzemnieku Ievas un Artūra radiem kāzu rīkošana vedās visvieglāk, un arī pats pāris finālā atzina – ja ceremonijas rīkošana būtu viņu rokās, tā izskatītos tieši tāpat.

TV draugi varēja vērot, kā pāris apprecas Pāvilostā un kāzas nosvin skaistajā Skrundas muižā. Taču starp abiem šiem notikumiem bija vairākas stundas, kuru laikā Artūra un Ieva kopā ar fotogrāfu apbraukāja Kurzemes puses gleznainākās vietas, lai iemūžinātu svarīgo dienu skaistās bildēs.

Pāris pozēja jūras malā, uz mola, zem rudenīgi zeltainām kļavām un uz citu gleznainu Kurzemes ainavu fona. Artūra un Ievas lielās dienas bildes izdevušies kā mīlas caurstrāvoti mazi mākslas darbi.

Foto: Jānis Konons un Reinis Oliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!