Foto: Vida Press
Nevienam nav noslēpums, ka reklāmas kampaņās, uz žurnālu vākiem un modes lappusēs reti tiek publicētas neapstrādātas bildes. Visbiežāk talkā tiek ņemta programma "Photoshop", taču ne vienmēr viss izvēršas tā, kā cerēts.

Neveiksmīga "fotošopa" dēļ interneta lietotāju nežēlastībā kritusi mākslīgi izveidotās populārās amerikāņu meiteņu grupas "Fifth Harmony" dalībniece Alija Brūka (attēlā).

Sociālo tīklu lietotāju ievērības lokā nonācis kāds reklāmas kampaņas foto, kurā mākslinieks izķēmojis Brūkas ķermeni – abām viņas kājām piemontētas vienādas pēdas.

Interneta huligāni uzjautrinājušies par faktu, ka bildē Brūka gozējas ar abām labajām kājām, un sociālos tīklus pārpludinājuši dažādi uzjautrinoši jociņi.

Tā, piemēram, kāda sociālo tīklu lietotāja iesmējusi, ka divas labās kājas ir izskaidrojums, kādēļ Brūka neprot dejot. Savukārt citi uzjautrinājušies, ka kurpju iegādāšana viņai, visticamāk, sagādā pamatīgas galvassāpes.

q: why can't Ally from Fifth Harmony dance?
a: bc she has two right feet!

no, but really tho pic.twitter.com/s1UTmjppER— Grace Medford (@oneofthosefaces) May 5, 2016

I never heard of @AllyBrooke or @FifthHarmony, but now I know there is a dancer who has TWO right feet 😂😂😂 pic.twitter.com/NdJFCeG2vO— Russian Market (@russian_market) May 8, 2016

My friends were just arguing over "that hot chick with two right feet" @AllyBrooke— ♕jacob (@dinahmentia) May 7, 2016

Tiesa, arī pati Brūka nav uz mutes kritusi. Viņa ar neveiksmīgi "fotošopēto" bildi padalījusies savā "Instagram" foto blogā un pati pasmējusies par šo nelāgo ķibeli.

When you're tryna look cute even tho you got two right feet

A photo posted by Ally Brooke (@allybrookeofficial) on May 6, 2016 at 10:08am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!