Foto: Privātais arhīvs
9. jūnijā Latvijā pirmo reizi norisināsies starptautiskais skaistuma konkurss lielo izmēru dāmām – "Ms.Top of the World Plus Size 2016". Latviešiem tajā jātur īkšķus ne tikai par valsts pārstāvi Tatjanu Mackeviču, bet arī par Viktoriju Brovunu (attēlā) – latvieti, kura pārstāvēs visas trīs Baltijas valstis kopā.

Viktorijai skaistuma konkurss būs kaut kas pilnīgi jauns – ikdienā viņa rosās sev piederošajā itāļu restorānā "Felicita" un audzina divas meitas.

"Teikšu godīgi – dalība konkursā nepavisam nebija manos plānos. Man ir darbs, divi bērni – man ir, ko darīt," sarunā ar "Delfi Izklaide" par neplānoto avantūru smejas Viktorija. Doma par dalību sākotnēji tikusi izteikta kā joks, Viktorijai runājot ar Latvijas pārstāvi Tatjanu.

Taču viss izvērties nopietni – organizatori izlēmuši, ka gaišajai un simpātiskajai Viktorijai būs tas gods pārstāvēt Baltijas valstis.

Sarunā ar "Delfi Izklaide" Viktorija nebaidās saukt sevi par "jauku, korpulentu sievieti". "Es mierīgi attiecos pret savu augumu – manā ģimenē vienkārši nav mazu cilvēku. Visi esam saistīti ar ēdināšanas biznesu, visi tādi "garšīgi".

Turklāt esmu mamma divām skaistām meitām. Esmu sievišķīga sieviete – nedzenos pakaļ modes tendencēm, mans sapnis nekad nav bijis 90-60-90.

Tajā pašā laikā tas nenozīmē, ka es par sevi nerūpējos. Es eju uz baseinu, ēdu veselīgi, nekādas ātrās uzkodas. Jūtos lieliski un esmu vesela. Nu un tad, ja neesmu tieva?" savu veselīgo dzīves uztveri atklāj Viktorija.

Viņa smejas, ka itāļu restorāna vadīšana arī dara savu. "Visu laiku notiek degustācijas, kurās, protams, piedalos. Tajā pašā laikā apzinos, ka nevaru ēst visu pēc kārtas – itāļu virtuve tomēr ir diezgan smaga.

Esmu iemācījusies sekot līdzi savam uzturam. Tas jau kļuvis par ieradumu, tāpat kā ik dienas tīrīt zobus – visu laiku jāpiedomā par to, lai ēšanas ziņā būtu līdzsvars," stāsta Viktorija.

Dalību konkursā restorāna īpašniece uztver kā iespēju gūt jaunas emocijas. "Es, protams, neteikšu, ka man vienalga, kāds būs rezultāts. Ja jau piedalos konkursā, man būtu patīkami, ja mani augstu novērtētu.

Taču vairāk piedalos tāpēc, ka tā ir iespēja iepazīties ar sievietēm no citām valstīm un labi pavadīt laiku," teic Baltijas valstu pārstāve konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!