Foto: Vida Press/AFP/Scanpix
Amerikāņu aktrisei Megai Raienai (attēlā agrāk un tagad) Holivudas kino darboņi deviņdesmitajos gados paredzēja ļoti veiksmīgu karjeru, taču pēdējā laikā viņa uz ekrāniem parādās arvien retāk. Iespējams, pie vainas sievietes vizuālais izskats.

Ārvalstu mediji un Raienas fani pēdējos gados vairākkārt satraukušies, ka aktrise pārlieku aizrāvusies ar plastiskajām operācijām. Salīdzinot kinozvaigznes agrākos un nesen tapušos kadrus, grūti nepamanīt atšķirību – ne tikai novecošana, bet arī ķirurģiska iejaukšanās viņas sejiņu ļoti izmainījusi.

Šomēnes tapuši svaigi kadri ar aktrisi, un tie ar jaunu sparu likuši uzvirmot runām, ka šobrīd 54 gadus vecā Raiena pavisam nesen veikusi kādu plastisko operāciju.

Ārvalstu mediju ziņu virsraksti vēsta, ka Raienas izskats esot šokējošs – viņa kļuvusi pavisam svešāda. Lai gan kinozvaigzne vienmēr noliegusi, ka būtu izmantojusi plastiskas ķirurgu pakalpojumus, tabloīdi pārliecināti, ka viņa gūlusies zem skalpeļa ne vienu reizi vien.

Ļoti asa kritika veltīta aktrises lūpām – daži komentētāji tās salīdzinājuši ar filmu tēla Džokera, kuru savulaik Kristofera Nolana filmā "Tumšais bruņinieks" atveidoja aktieris Hīts Ledžers, izķēmoto smaidu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!