Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 13. jūlija, vakarā, TV3 skatītāji atkal varēja baudīt šovu "Netīrās dejas", kurā šoreiz meiteni jāizbalso bija Kimam. Tikmēr pie citiem puišiem kaislības sita augstu vilni – tuvāk iepazinušās, meitenes sāka atklāt īstās sejas un cīnīties par zēniem ar viltu un dūrēm.

Kimu biedē meiteņu naudas kāre; izbalso Sanitu

Foto: DELFI
Sērija sākās pie Kima Siguldā. Dejotājam šajā dienā bija jāpieņem grūtais lēmums un viena no meitenēm jāizbalso. Lai tuvāk iepazītu meitenes pirms izvēles, Kims aicināja vairākas uz sarunām divatā.

Vispirms uz mini randiņu devās Sanita, kura atklāja Kimam, ka jūt simpātijas pret viņu, taču par mīlestību runāt vēl ir pāragri – neesot vairs tas vecums.

Pēc tam ar Kimu tikās Karīna, kura uzreiz atzinās, ka jūtot saikni ar nesen iepazīto zēnu. Stafeti pārņēma Evelīna, kura nekautrējās Kimam atklāt savu sirdi, atzīstoties spēcīgās simpātijās.

Pēc šīm sarunām puisim nācās izbalsot vienu no piecām daiļavām. Viņš paziņoja, ka jūt aizdomas – starp dāmām esot tādas, kuras šeit esot ne mīlas, bet naudas dēļ. Kā pirmo dejotājs mājās sūtīja blondo Sanitu no Līvāniem (attēlā), paziņojot, ka nav sajutis dzirksteli.

Meitenes, kuras Kims izvēlējās atstāt mīlas spēlē, nespēja slēpt savu sajūsmu – uzzinot, ka paliek šovā, dāmas spiedza, skaļi vaimanāja, raudāja un smējās.

Aināru un dāmas izvērtē ekspertu komanda

Foto: Publicitātes foto
Talsu pusē donžuāns Ainārs, kuram simpātijas jau apliecinājušas Annija, Evelīna un Kate, izlēma vest uz randiņu Mariku, lai noskaidrotu, vai ir iepaticies arī šai daiļavai. Puisis noorganizēja ļoti romantiskas vakariņas Jaunmoku pilī.

Sākums bija daudzsološs – Marika publiski paziņoja, ka "mīl nodarboties ar čiki-briki", un arī tālāk sarunas virzījās visai pikantas. Ainārs nekautrējas pajautāt, vai gultā Marika esot skarbā meitene, un drosmīgā dāma neslēpa, ka viss atkarīgs no situācijas.

Meitene izjautāja arī Aināru, noskaidrojot, ka viņa pirmā mīlestība dzīvo Krievijā, bet vispār viņa mīlas pieredze esot "salda". Abi secināja, ka esot visai līdzīgi cilvēki un, iespējams, kaut kas varētu sanākt.

Marika pēc randiņa atzinās, ka Ainārs savu tēlu pēc maigošanās ar Evelīnu viņas acīs ir uzlabojis.

Pēc šī randiņa Talsos beidzot notika pirmais īstais deju pārbaudījums šova ietvaros. Aināra un meiteņu kustību saderību vērtēja profesionāļu žūrija: aktrise Evija Skulte, horeogrāfs Agris Daņiļevičs un dejotājs Mārtiņš Kagainis.

Annija pēc dejas atzinās žūrijai, ka Ainārs viņai ļoti, ļoti patīkot, taču abu deja saņēma 21 punktu. Kates un Aināra numurs saņēma 24 punktus, bet puiša sadejošanās ar Mariku tika novērtēta ar 20 punktiem.

Sadejošanās ar Evelīnu žūrijai likās aizdomīga – pieredzējušie eksperti pēc dejas vien secināja, ka abiem bijis jau tuvāks kontakts. Pāris saņēma 25 punktus.

Roberta Ketija liek lietā viltu un sanikno konkurentes

Foto: Publicitātes foto
Vistrakākie notikumi šoreiz pavisam negaidīti izvērsās Druskininkos, kur ar savām daiļavām apmeties Roberts.

Pavāre Elīna atrādīja istabiņas biedrenei Ketijai (attēlā) jauno kleitu, ar kuru iecerējusi valdzināt Robertu vakariņās. Nozīmējusies ar skaisto tērpu, Elīna devās uz SPA, bet Ketijas galvā dzima ļauns plāns.

Blondā konkurente ar šķērēm sagraizīja Elīnas jauno kleitu. Kad Elīna atklāja, kas izdarīts ar viņas tērpu, izvērsās pamatīgs skandāls.

Elīna iejaucās Ketijas un Roberta deju mēģinājumā, rupji iebelžot aizdomās turētajai un pagrūžot prom no puiša. Ketija metās taisnoties, bet Elīnu tas tikai uzkurināja.

Abas kārtīgi izkliedzās, kā rezultātā Ketija sāka raudāt, bet Roberts neizturēja un paziņoja, ka dāmām pašām jātiek galā.

Elīna nolamāja Ketiju vārdiem, ko šova veidotāji cenzējuši ar pīkstienu, un nodēvēja par "sīko blondīni", bet plūkšanās karstumā pagrūda tik stipri, ka Ketija ievēlās baseinā. Šo skatu var vēlreiz izbaudīt šeit.

Izmirkusi un pazemota, Ketija metās Roberta skavās un lūdza piedošanu par notikušo. Meitenes pieplakšana Robertam saniknoja arī abas pārējās konkurentes, kuras bija spiestas noskatīties Ketijas labi pārdomātajā viltībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!